@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

30.7.20

Τα Παραλειπόμενα της Κρίσεως ή όταν τις συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας της έκανε, ο Ροζάκης- Ροζεστάιν

Του Κώστα Κόλμερ

Παρήλθε απαρατήρητη για τα ΜΜΕ η πληροφορία ότι το Ισραήλ συνετάχθη με τον ηγέτη της ανατολικής Λιβύης Χαλίφα Χαφτάρ, γεγονός που αν αληθεύει, προξενεί επιπρόσθετες ανησυχίες στον Τούρκο πρόεδρο Ταγήπ Ερντογάν, μετά τα πολεμικά γυμνάσια του Αμερικανικού αεροπλανοφόρου «Ντουάϊτ Αϊζενχάουερ» με την Ελληνική πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό, ανοικτά της Γαύδου στις αρχές Αυγούστου.


Οι πολεμικές επιχειρήσεις στην Λιβύη με τον βομβαρδισμό των Τουρκικών δυνάμεων από «αγνώστου» προελεύσεως» αεροσκάφη (μάλλον των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων) και η πολεμική ετοιμότητα της Αιγύπτου, η οποία υποστηρίζεται και από την Σαουδική Αραβία, «πάγωσαν» την προέλαση των δυνάμεων του φιλότουρκου Σάραζ προς την Σύρτη.

Λέγεται εξ άλλου ότι μία τηλεφωνική παρέμβαση της Γερμανίδος καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ στον Ερντογάν ήρκεσε να «παγώσει» και την έξοδο του ερευνητικού σκάφους ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΗΣ στη θάλασσα της Λυκίας.

Δεν θα ήταν αρκετός ο κατάπλους Γερμανικής φρεγάτας στη Μεσόγειο όσον ο διάπλους του Αμερικανικού αεροπλανοφόρου από τη διώρυγα του Σουέζ με τα 90 αξιόμαχα F-18, να επιδράσει στην αναδίπλωση του Ερντογάν. Ποία η αποτρεπτική ισχύς του Γερμανικού τηλεφωνήματος εν σχέσει με την παρουσία του Αμερικανικού στόλου στην Μεσόγειο;

Έχει αξία δια τα κρινόμενα, η εμφάνιση των Αμερικανών που άφησαν τον Ινδικό ωκεανό για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα ανοικτά της Κρήτης, όταν σοβεί αντιπαράθεση των με την Κίνα στην Νότια ομώνυμη θάλασσα.

Επίσης δεν στερείται σημασίας η αξιοποίηση του στρατηγικού λιμένος της Αλεξανδρουπόλεως σε χρόνο ρεκόρ, για τη μεταφορά Αμερικανικού εξοπλισμού στην Ρουμανία σιδηροδρομικώς μέσω Βουλγαρίας που προτιμάται από την θαλάσσια οδό του Βοσπόρου.

Στη διεθνή σκακιέρα, οι κινήσεις των μεγάλων δυνάμεων  σπάνια είναι τυχαίες. Ο πρόεδρος Ερντογάν έλαβε εγκαίρως το μήνυμα της υπεροχής ισχύος «επί του πεδίου» και έτσι δεν απετόλμησε να δοκιμάσει τις αντοχές της Ελληνικής κυβερνήσεως. « Ανόητος» δεν είναι…

Το πλεονέκτημα της υπεροχής πρέπει να αξιοποιήσει πλήρως η Ελληνική πλευρά στον αρχόμενο συντόμως «διάλογο» με τους Τούρκους, μη αφισταμένη ούτε σπιθαμής θαλασσίας ζώνης εκ των διεθνώς κατοχυρωμένων δικαιωμάτων της Ελλάδος κι όχι όπως επί των «διερευνητικών επαφών» (Τσούνη, Ροζάκη κι’ Αποστολίδη) στο παρελθόν.

.........

(Πηγή: energia.gr)

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@