“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Οι Εβραίοι εγκαταλείπουν τη Γαλλία εξαιτίας του εξισλαμισμού της χώρας

Ο Παγκόσμιος Σιωνιστικός Οργανισμός (WZO), εργάζεται σε ένα σχέδιο για να φέρει εκατοντάδες χιλιάδες Γάλλους Εβραίους στο Ισραήλ. Ο πληθυσμός των Εβραίων στη Γαλλία είναι περίπου 453.000.


Αυτό συμβαίνει, διότι σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του WZO, Yaakov Hagoel: «ο αντισημιτισμός αυξάνεται και η Γαλλία παραδίδεται στην Τζιχάντ». Όπως τόνισε ο ίδιος: «Η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης και η ανάπτυξη του ριζοσπαστικού Ισλάμ, δημιουργούν μία μοναδική ευκαιρία να σπάσουμε τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να φέρουμε τους Εβραίους της Γαλλίας στο Ισραήλ».

Το σχέδιο του WZO προέκυψε εξαιτίας, του αυξανόμενου βίαιου Ισλαμικού αντισημιτισμού, που μέχρι στιγμής έχει αγνοηθεί σε μεγάλο βαθμό από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τον Ιανουάριο του 2018, ο Ricard Abitbol, Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Εβραίων στη Γαλλία, είχε δηλώσει τα εξής: 

«Σε μερικές δεκαετίες, δε θα υπάρχουν Εβραίοι στη Γαλλία… Μπορεί να μας πληγώνουν οι λέξεις, αλλά δεν μας πειράζει, αλλά όταν πληγωθούμε από ένα μαχαίρι ή ένα όπλο, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν μας νοιάζει».

Πριν από πέντε μήνες, ο Ούγγρος βουλευτής του Ευρωπαϊκούς Κοινοβουλίου, Balázs Hidvéghi δήλωσε δημόσια, ότι «ο ριζοσπαστικός Μουσουλμανικός αντισημιτισμός αυξάνεται στην Ευρώπη, εξαιτίας της μαζικής παράνομης μετανάστευσης».

Στη Σουηδία, σύμφωνα με ρεπορτάζ, οι Εβραίοι κρύβουν την ταυτότητά τους, καθώς αυξάνεται ο βίαιος Ισλαμικός αντισημιτισμός.

Ακόμη και η Άνγκελα Μέρκελ έχει παραδεχθεί, ότι ο αντισημιτισμός έρχεται στη χώρα από «πρόσφυγες ή ανθρώπους Αραβικής καταγωγής». Αλλά αντί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα κατά μέτωπο, το μπαλάκι πετάχτηκε στους Εβραίους: ο Επίτροπος αντισημιτισμού της Γερμανικής κυβέρνησης προειδοποίησε τους Εβραίους να αποφεύγουν να φορούν δημόσια το Κιπά.

Μάλιστα πρόσφατα, αποκαλύφθηκε, ότι οι Γερμανικές Αρχές εξέδωσαν οδηγίες, ότι τα περιστατικά Ισλαμικού αντισημιτισμού θα πρέπει να καταχωρούνται ψευδώς, ως «ακροδεξιά περιστατικά».

Το ειδικό σχέδιο του Αντιπροέδρου του WZO, Yaakov Hagoel, έχει κατατεθεί στο Ισραηλινό Υπουργείο που είναι αρμόδιο για τον επαναπατρισμό των Εβραίων και ήδη είναι υπό συζήτηση.

Σύμφωνα με τον Hagoel, «όλα τα κυβερνητικά υπουργεία πρέπει να επιστρατευθούν για το θέμα αυτό και να φέρουμε τους Εβραίους της Γαλλίας στο Ισραήλ, δηλαδή τον Σιωνισμό του σήμερα».

Στην εισαγωγή του σχεδίου ο Hagoel τονίζει, ότι στο άμεσο μέλλον, οι Γάλλοι Εβραίοι θα εγκαταλείψουν τη Γαλλία.

«Οι Εβραίοι θα εγκαταλείψουν τη Γαλλία. Η κατάσταση στη Γαλλία επιδεινώνεται καθημερινά, όπως και η οικονομία. Ο αντισημιτισμός αυξάνεται και η Γαλλία παραδίδεται στην Τζιχάντ», αναφέρει.

Ο Hagoel, επισημαίνει, ότι η Εβραϊκή κοινότητα που παραμένει στη Γαλλία έχει δεσμούς με τον Σιωνισμό και ότι σύμφωνα με έρευνες, οι Γάλλοι Εβραίοι συμβάλλουν στο Ισραήλ με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών πολλών από τις διακοπές τους εκεί.

«Από το 2015, σημειώθηκε μείωση του αριθμού των Γάλλων Εβραίων που επέστρεφαν στο Ισραήλ. Η κρίση του κορωνοϊού, η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης στη Γαλλία, καθώς και η ανάπτυξη του ριζοσπαστικού Ισλάμ, δημιουργούν τώρα, μία μοναδική ευκαιρία να σπάσουν τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να φέρουμε τους Εβραίους της Γαλλίας πίσω στο Ισραήλ», συνεχίζει ο Hagoel.

«Κάθε σέκελ που επενδύουμε σε ένα νέο μετανάστη από τη Γαλλία, θα επιστραφεί σε εμάς ως 15 σέκελ, σε 10 χρόνια από τώρα. Αυτός είναι ο Σιωνισμός, αυτός είναι ο Ιουδαϊσμός, και αυτή είναι η παράδοσή μας…

Πηγές: Israel Hayom, Breitbart, DW,theflagreport

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Comments