@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

29.7.20

«Κάντο όπως οι Τούρκοι»: Κινεζικό ερευνητικό σκάφος επιχειρεί εντός ιαπωνικής ΑΟΖ


Επί δέκα συνεχείς ημέρες ένα κινεζικό ερευνητικό σκάφος έπλεε χωρίς άδεια εντός ιαπωνικής ΑΟΖ, εκτελώντας μάλιστα για διάστημα τριών ημερών παρέαση καλωδίων με σκοπό ωκεανογραφικές έρευνες. Τις δε επανειλημμένες ραδιοκλήσεις ιαπωνικού περιπολικού που του ζητούσε να αποχωρήσει το κινεζικό πλοίο απλώς τις αγνόησε και έφυγε όταν τελείωσε την αποστολή του.

Η επιβεβαίωση του συμβάντος από την Ιαπωνική Ακτοφυλακή προβλημάτισε το Τόκυο που βλέπει την Κίνα να γίνεται όλο και πιο τολμηρή στις διεκδικήσεις της. Βίοι παράλληλοι –προφανώς τέτοια προβλήματα δεν έχει μόνο η Ελλάδα.

 Η συνέχεια ΕΔΩ

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@