@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

24.7.20

Περίεργες δια-καναλικές επαφές έχει ο Γιάννης Σα-Ραγκούσης; Ο Τούρκος πρέσβυς τι ρόλο παίζει;

Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΥΠ: Η κυβέρνηση να σταματήσει τα πειράματα και να αποπέμψει τον Κοντολέοντα

Ο Γιάννης Ραγκούσης, με ανάρτησή του στο Facebook, γνωστοποιεί ανακοίνωση υπαλλήλων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), στην οποία εγκαλείται η κυβέρνηση για «πειράματα» στην ΕΥΠ και καλείται να ενεργοποιήσει όλες τις δυνάμεις της Υπηρεσίας «ώστε να οχυρωθεί η χώρα στον τομέα της ασφάλειας».
 
Καλείται επίσης ο πρωθυπουργός να απαλλάξει τον κ. Κοντολέοντα από τα καθηκόντα του διοικητή της ΕΥΠ, ως «ανεπαρκή».

Ο Γιάννης Ραγκούσης σχολίασε στο Facebook:

«Αυτές τις κρίσιμες εθνικά στιγμές, δεν έχει όρια η προσωπική πολιτική ευθύνη του κ. Μητσοτάκη για την πρωτοφανή κρίση που εξελίσσεται στο εσωτερικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

»Ο σύλλογος υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, απαιτεί από τον Πρωθυπουργό την αποπομπή του διοικητή της ΕΥΠ, κ.Κοντολέοντα λόγω ανεπάρκειας.

»Έναν διοικητή, που για να τον διορίσει στη συγκεκριμένη θέση ο κ.Μητσοτάκης, καταστρατήγησε κάθε αρχή αξιοκρατίας που είχε θεσπιστεί στο ελληνικό κράτος.

»Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών είναι εθνικό καθήκον άμεσα να αφεθεί απερίσπαστη στο έργο της, με ένα προσωπικό που πρέπει και να αποκατασταθεί αλλά και να παραμείνει αφοσιωμένο στα κρίσιμα καθήκοντά του», καταλήγει ο κ. Ραγκούσης.


https://www.tribune.gr/politics/news/article/680945/syllogos-ypallilon-eyp-i-kyvernisi-na-stamatisei-ta-peiramata-kai-na-apopempsei-ton-kontoleonta.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@