“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Αριστερή αντιμνημονιακή δημοσιογράφο στην Ελλάδα βράβευσε η Γερμανία..... Τι δεν καταλαβαίνεις;

Το βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο ύψους 3.000 Ευρώ και ένα ταξίδι στη Γερμανία με πρόσκληση της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης.

Απορώ που δεν είστε κι εσείς κομμουνιστές!

Τη ρεπόρτερ του ραδιοσταθμού Στο Κόκκινο, που συνεργάστηκε με τα περιοδικά ‘Εψιλον της Ελευθεροτυπίας αλλά και το ΒΗΜΑgazino, Μαρία Λούκα, επέλεξε η Κριτική Επιτροπή για το φετινό δημοσιογραφικό βραβείο «Ελένη Βλάχου». Το βραβείο απονέμει η γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα και η κριτική επιτροπή αποτελείται από εκπροσώπους των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου και της επιστημονικής κοινότητας, τον Γερμανό Πρέσβη και ένα μέλος της οικογένειας Βλάχου.

Το ελληνογερμανικό δημοσιογραφικό βραβείο «Ελένη Βλάχου» καθιερώθηκε το 2003 από τη γερμανική Πρεσβεία και απονέμεται ανά διετία για εξαιρετικές επιδόσεις στους τομείς της ειδησεογραφικής κάλυψης και του σχολιασμού ευρωπαϊκών και διεθνών θεμάτων στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

393023_10200262434741009_203707415_nΌπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της γερμανικής αποστολής στην Ελλάδα, «η κυρία Μαρία Λούκα είναι μια πολλά υποσχόμενη νέα δημοσιογράφος που εντυπωσίασε την επιτροπή με την αρθρογραφία της στα περιοδικά ΒΗmagazino και Έψιλον.

Η άριστη δημοσιογραφική έρευνα που προηγήθηκε εμφανέστατα των εν λόγω άρθρων της και το ενδιαφέρον εύρος των θεμάτων συνέβαλαν στην ανάδειξή της σε νικήτρια του διαγωνισμού.

Η κυρία Λούκα ασχολήθηκε με επίκαιρα θέματα που αφορούν στην Ελλάδα και την Ευρώπη, όπως π.χ. η άνοδος της ακροδεξιάς και οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Το βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο ύψους 3.000 Ευρώ και ένα ταξίδι στη Γερμανία με πρόσκληση της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης. Η απονομή του βραβείου θα λάβει χώρα το φθινόπωρο στο πλαίσιο επίσημης τελετής. Ευχαριστούμε τους χορηγούς του βραβείου «Bayer Ελλάς» και «Lidl Ελλάς», δίχως τους οποίους δε θα ήταν δυνατή η προκήρυξη του δημοσιογραφικού βραβείου».

http://mao.gr

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Comments