@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

31.7.20

Πρώην διοικητής των ΗΠΑ επικρίνει τα σχέδια απόσυρσης από τη Γερμανία

Σχόλιο: Πόσες εταιρίες ή καταστήματα μπορεί να έχει έξω και γύρω από τις αμερικανικές βάσεις στη Γερμανία; Μεγάλη ταραχή έχει για την ασφάλεια της Γερμανίας και της Τουρκίας!......

Ο πρώην διοικητής του Αμερικανικού στρατού στην Ευρώπη επικρίνει τα σχέδια απόσυρσης από τη Γερμανία

Ο Μαρκ Χέρτλινγκ, ο πρώην διοικητής του αμερικανικού στρατού στην Ευρώπη, επέκρινε δριμύτατα τα σχέδια απόσυρσης του αμερικανικού στρατού από τη Γερμανία.

 «Πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα για το ΝΑΤΟ. Οι ενέργειες του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα κλονίσουν σοβαρά την εμπιστοσύνη των εταίρων του ΝΑΤΟ για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Με αυτόν τον τρόπο βλάπτεται μια συμμαχία, η οποία είναι ήδη εκτεθειμένη σε πολλές πιέσεις. Θα είναι πολύ δύσκολο να αποκατασταθούν οι στενοί δεσμοί που έχουμε επί τόσα χρόνια», τόνισε ο Χέρτλινγκ στην διαδικτυακή πύλη ειδήσεων T-Online.

 Ο απόστρατος στρατηγός τριών αστέρων πρόσθεσε ότι «η προγραμματισμένη απόσυρση 4.500 στρατιωτών από το Βίλζεκ τη Βαυαρίας μπορεί να απειλήσει επίσης την περιοχή στρατιωτικής εκπαίδευσης του κοντινού Γκράφενβερ, δεδομένου ότι εκπαιδεύονται εκεί πολυεθνικές μονάδες και αυτό θα είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα για όλο το ΝΑΤΟ».

 Ο Χέρτλινγκ, ο οποίος διοικούσε τον αμερικανικό στρατό στην Ευρώπη το 2011 και το 2012, επέκρινε επίσης την έλλειψη ανταλλαγής απόψεων μεταξύ του Λευκού Οίκου και της γερμανικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης: «Απαιτείται πολύ μεγαλύτερος συντονισμός με τη γερμανική κυβέρνηση για την εφαρμογή μιας τόσο μακράς διαδικασίας». Πριν από την ανακοίνωση της (μερικής) απόσυρσης των Αμερικανών τον Ιούνιο, η κυβέρνηση Τραμπ δεν είχε ενημερώσει το Βερολίνο.

 Tέλος, ο Χέρτλινγκ τόνισε : «Είμαι πεπεισμένος ότι το Κογκρέσο μπορεί να σταματήσει το σχέδιο (απόσυρσης), επειδή πολλοί βουλευτές συνειδητοποιούν ότι πρόκειται για μια μονομερή ενέργεια που δεν έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με την εθνική ασφάλεια. Το σχέδιο είναι μια απόπειρα του προέδρου να εκδικηθεί την κυρία Μέρκελ και τη Γερμανία».

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@