@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

25.7.20

Παναγιώτης Θεοδωρακίδης: Κάποιοι υπονομεύουν την Ελλάδα και συνεννοούνται κρυφά με την Τουρκία!......
Ο κ.Παναγιώτης Θεοδωρακίδης απόστρατος αξιωματικός και αμυντικός αναλυτής, μιλά στο Militaire.gr για την "εξαναγκαστική διπλωματία" που ασκεί η Τουρκία έναντι της Ελλάδας. Η Άγκυρα προσπαθεί με την απειλή των όπλων να οδηγήσει την Ελλάδα σε μια καταστροφική διαπραγμάτευση.

Μιλά για την πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης που από τη μία ζητά κυρώσεις για την Τουρκία και από την άλλη "έχει ξεκινήσει έναν μυστικό διάλογο, για τον οποίο μαθαίνουμε από άλλους".

Ο κ.Θεοδωρακίδης προτείνει η Ελλάδα να δημιουργήσει μια "κατάσταση υπονόμευσης των κινήσεων της Τουρκίας". Εξηγεί πως θα μπορούσε να γίνει αυτό. 

Η Ελλάδα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, εκτιμά αλλά υπάρχει πλέον χρόνος;

"Αυτή η κρίση είναι σοβαρότερη απ΄ όσες έχουμε μέχρι τώρα ζήσει", λέει ο κ.Θεοδωρακίδης λόγω της απουσίας των ΗΠΑ από την περιοχή την ίδια ώρα που υπάρχει σοβαρή ανάμειξη της Ρωσίας.

Προειδοποιεί ότι δεν πρέπει να ΄χουμε αυταπάτες ότι ο Ερντογάν έχει "εσωτερικά προβλήματα" τα οποία δικαιολογούν τις κινήσεις του έναντι της Ελλάδας.

"Ο πανικός δεν είναι καθόλου καλός σύμβουλος", επισημαίνει ο κ.Θεοδωρακίδης αποκαλύπτοντας ότι διαπιστώνει ότι το ποσοστό εκείνων που θέλουν να αποφύγουν "με οποιοδήποτε κόστος" μια πιθανή σύγκρουση με την Τουρκία, μεγαλώνει.


http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@