@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

29.7.20

Donald Trump : «Μας εκμεταλλεύτηκαν για πολλά χρόνια οι Γερμανοί»-«Δεν θέλουμε πλέον να είμαστε κορόιδα»

Οι ΗΠΑ αποσύρουν 12.000 στρατιώτες από τη Γερμανία
«Μας εκμεταλλεύτηκαν για πολλά χρόνια», δήλωσε ο Τραμπ, αναφερόμενος στη συμβολή της Γερμανίας στην Αμυνα, βάσει των υποχρεώσεών της στο ΝΑΤΟ. «Δεν θέλουμε πλέον να είμαστε κορόιδα».

Οι ΗΠΑ σκοπεύουν να αποσύρουν περίπου 12.000 στρατιώτες από τη Γερμανία, με κάποια αναδιάταξη σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, ενώ λίγοι περισσότεροι από τους μισούς θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους, δήλωσε ο υπουργός Αμυνας Mark Esper.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, ο Esper είπε ότι η κίνηση είναι μέρος μίας παγκόσμιας αξιολόγησης της αμερικανικής στρατιωτικής δύναμης. Αμερικανός αξιωματούχος είπε ότι η διαδικασία, η οποία θα αφήσει περίπου 24.000 δυνάμεις στη Γερμανία, πιθανότατα θα διαρκέσει χρόνια. Ορισμένες δυνάμεις θα σταλούν στην Ιταλία και το Βέλγιο, δήλωσε ο Esper.

Η απόσυρση των δυνάμεων από τη Γερμανία αντανακλά έναν μακροχρόνιο στόχο του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να φέρει περισσότερα αμερικανικά στρατεύματα στην πατρίδα, μετά από τις προσπάθειες μείωσης του αριθμού των στρατευμάτων στο Αφγανιστάν. Ο Τραμπ έκοψε γρήγορα τα στρατηγικά επιχειρήματα του Πενταγώνου, επαναλαμβάνοντας την άποψή του για τη Γερμανία και τη συμβολή της στην Αμυνα, βάσει των υποχρεώσεών της στο ΝΑΤΟ.

«Μας εκμεταλλεύτηκαν για πολλά χρόνια», δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους στο Λευκό Οίκο την Τετάρτη. «Δεν θέλουμε πλέον να είμαστε κορόιδα».

Ο Esper είπε μόνο ότι η αναθεώρηση των ευρωπαϊκών στρατευμάτων «επιταχύνθηκε» από τον Τραμπ.

https://www.euro2day.gr/news/world/article/2035254/oi-hpa-aposyroyn-12000-stratiotes-apo-th-germania.html

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@