@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

24.7.20

Ελεγκτές Έκαναν Έφοδο σε Γραφεία της Fiat σε Γερμανία και Ιταλία

Έφοδο σε εγκαταστάσεις της Fiat Chrysler Automobiles στη Γερμανία και την Ιταλία έκαναν εισαγγελείς της Φρανκφούρτης, καθώς ο ιταλικός γίγαντας αυτοκινήτων κινδυνεύει να παρασυρθεί στο σκάνδαλο εκπομπών ντίζελ

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, σύμφωνα με το euro2day.gr, η έρευνα έχει σκοπό να εξετάσει άτομα που συνδέονται με μια «διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία», τα οποία ενδέχεται να είναι υπεύθυνα για την εγκατάσταση ενός ειδικού λογισμικού (defeat device) σε κινητήρες των εμπορικών σημάτων Fiat, Alfa Romeo και Jeep, σύμφωνα με εισαγγελείς της Φρανκφούρτης. Διερευνήθηκε επίσης η μάρκα Iveco της CNH Industrial NV.

«Η FCA επιβεβαιώνει ότι ορισμένα από τα γραφεία του ομίλου στην Ευρώπη έχουν επισκεφθεί ερευνητές στο πλαίσιο αιτήματος για βοήθεια από δικαστές στη Γερμανία», ανέφερε η Fiat Chrysler σε δήλωση μέσω email. «Η εταιρεία αμέσως ήταν διαθέσιμη, παρέχοντας την πλήρη συνεργασία της».

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά από την αμερικανική έρευνα στη Volkswagen σχετικά με τη χρήση των ειδικών συσκευών στους κινητήρες της, ο κλάδος της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας εξακολουθεί να αγωνίζεται κατά ισχυρισμών για αποφυγή των ορίων εκπομπών ρύπων στα αυτοκίνητα ντίζελ. Ενώ η VW και η Daimler έχουν διευθετήσει τις ποινικές έρευνες, οι επιδρομές της Τετάρτης δείχνουν ότι οι Αρχές δεν έχουν ακόμη αφήσει το ζήτημα στην άκρη.

Η κατασκευάστρια φορτηγών CNH Industrial ανέφερε σε ξεχωριστή δήλωση ότι «ένας αριθμός» από τα γραφεία του ομίλου στην Ευρώπη δέχθηκε ερευνητές και ότι συνεργάστηκε επίσης πλήρως μαζί τους.

Αγοράζεις γερμανικά προϊόντα που κατασκευάζονται στην Τουρκία; Μπράβο Μαλάκα!... Οι Γερμανοί ναυπηγούν για την Τουρκία τέσσερις φρεγάτες MKS-180


https://www.energia.gr/article/168969/elegktes-ekanan-efodo-se-grafeia-ths-fiat-se-germania-kai-italia

http://dia-kosmos.blogspot.gr/ ctrl + ή - για αύξηση μείωση γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@