@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

15.11.20

Η προπαγάνδα των Κομμουνιστικών-Εβραϊκών ΜΜΕ δεν έχει ΟΡΙΑ όπως και οι σφαγές... Η Νοθεία στις εκλογές των ΗΠΑ είναι γεγονός


Τραμπ: Δεν παραδέχθηκα τίποτα, ο Μπάιντεν νίκησε μόνο στα μάτια των media

Καμία παραδοχή ήττας από τον Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος με νέο του μήνυμα υποστήριξε πως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και ο Μπάιντεν κέρδισε σε μια εκλογική διαδικασία που ήταν νοθευμένη.

Στη διάρκεια της Κυριακής (15.11) υπήρξε η πρώτη αναφορά του Ντόναλντ Τραμπ για τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στις Αμερικανικές Εκλογές.

Ο απερχόμενος πρόεδρος ανέφερε «κέρδισε γιατί οι εκλογές ήταν νοθευμένες» και αυτή ήταν η πρώτη παραδοχή πως ο υποψήφιος των Δημοκρατικών ήταν αυτός που επικράτησε στην εκλογική διαδικασία.

«Νίκησε γιατί οι εκλογές νοθεύτηκαν. Δεν επιτράπηκαν παρατηρητές, οι ψήφοι συγκεντρώθηκαν από την ιδιωτική εταιρεία από τη Ριζοσποαστική Αριστερά, με κακή φήμη και εξοπλισμό, ότι δεν προκρίθηκα ούτε για το Τέξας (το οποίο κέρδισα άνετα), ψεύτικα και σιωπηλά μέσα ενημέρωσης και άλλα», έγραψε στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

Λίγη ώρα αργότερα, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων «χτύπησε» ξανά και υποστήριξε πως δεν υπήρξε καμία παραδοχή ήττας από την πλευρά του. Επανέλαβε πως έγιναν εκλογές νοθείας και τόνισε ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι νικητής μόνο στα μάτια των media που συνεχίζουν να αναπαράγουν fake news.

«Κέρδισε μόνο στα μάτια των media που μεταδίδουν Fake News. Δεν παραδέχθηκα τίποτα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Ήταν νοθευμένη η εκλογική διαδικασία», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

He only won in the eyes of the FAKE NEWS MEDIA. I concede NOTHING! We have a long way to go. This was a RIGGED ELECTION!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 15, 2020

https://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@