“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο Μάικ Πομπέο ξεκινά περιοδεία «για την προώθηση της ειρήνης και της συνεργασίας σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή»


Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, ο οποίος αρνήθηκε να αναγνωρίσει την ήττα του Ντόναλντ Τραμπ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΝΟΘΕΙΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΗΦΟΙ)  στις προεδρικές εκλογές, θα επισκεφθεί αρκετούς συμμάχους της Ουάσιγκτον σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Ο Πομπέο θα αναχωρήσει την Παρασκευή από την Ουάσιγκτον με αρχικό προορισμό τη Γαλλία, πριν μεταβεί στην Τουρκία, και στη συνέχεια στη Γεωργία, στο Ισραήλ, στη Σαουδική Αραβία, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στο Κατάρ. 

Σε αυτό το πλαίσιο εκφράζονται οι ανησυχίες μεταξύ διπλωματών στις ΗΠΑ για τα όσα ενδεχομένως θα αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών σε συνομιλητές τους, άλλων χωρών, για δεύτερη θητεία Τραμπ.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητήσει, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου, θα είναι οι «ιστορικές προσπάθειες» της κυβέρνησης Τραμπ «για την προώθηση της ειρήνης και της συνεργασίας σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή».


Comments