@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

5.11.20

BP: Πουλά τα γραφεία στο Λονδίνο σε επενδυτή από το Χονγκ ΚονγκΗ BP Plc βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για την πώληση της έδρα της στο Λονδίνο σε έναν επενδυτή από το Χονγκ Κονγκ

Ο πετρελαϊκός κολοσσός βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες για να πουλήσει το κτίριο γραφείων που διαθέτει στην ιστορική πλατεία St. James, σε μια εταιρεία που υποστηρίζεται από τη Lifestyle International Holdings Ltd., σύμφωνα πληροφορίες. Ο όμιλος πολυκαταστημάτων του Χονγκ Κονγκ προσφέρει περίπου 235 εκατομμύρια λίρες (305 εκατομμύρια δολάρια) για το ακίνητο, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Αν η συμφωνία ολοκληρωθεί θα είναι η πρώτη μεγάλη κίνηση στην αγορά ακινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου από την Lifestyle International, της οποίας ο πρόεδρος και ο μεγαλύτερος μέτοχος είναι ο Thomas Lau. Ο αδερφός του, δισεκατομμυριούχος Joseph Lau, είναι ήδη μεγάλος επενδυτής ακινήτων στο Λονδίνο μέσω της εταιρείας του, Chinese Estates Holdings Ltd.

Η BP σκοπεύει να περικόψει 10.000 θέσεις εργασίας εν μέσω της πτώσης των τιμών του πετρελαίου και της μετάβασης σε καθαρότερη ενέργεια, με το προσωπικό που βρίσκεται στα γραφεία και όσους έχουν υψηλόβαθμες θέσεις να επηρεάζονται περισσότερο. Επίσης η εταιρεία κινείται στην κατεύθυνση υιοθέτησης εργασίας μικτής μορφής, από το σπίτι και από το γραφείο, καθώς προσαρμόζεται στον αντίκτυπο της πανδημίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times. Περίπου 500 άτομα στεγάζονται στο γραφείο της πλατείας St. James, συμπεριλαμβανομένου του διοικητικού συμβουλίου και της εκτελεστικής διοίκησης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της BP.

Ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου σχεδιάζουν να μειώσουν τον αριθμό των γραφείων που νοικιάζουν λόγω της κρίσης της πανδημίας. 

Η Capita Plc αδειάζει ένα γραφείο στο West End του Λονδίνου. 

Η Deloitte σκοπεύει να κλείσει τέσσερα από τα 50 γραφεία της στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τους Financial Times.

Ωστόσο, μεγάλες εταιρείες από την Netflix Inc. έως τη Morgan Stanley βρίσκονται στη διαδικασία υλοποίησης σημαντικών μεταβολών στα γραφεία τους στο Λονδίνο, γεγονός που δείχνει ότι η ζήτηση για τα μεγαλύτερα και καλύτερα κτίρια ανακάμπτει από τα χαμηλά επίπεδα που βρέθηκε την περίοδο του lockdown. 

Η W.R. Berkley Corp. ξεκίνησε την πώληση του 36 ορόφων κεντρικού της κτιρίου στο Λονδίνο, με την ονομασία The Scalpel, και η εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων DWS Group έβαλε πωλητήριο σε ένα συγκρότημα γραφείων αξίας 145 εκατομμυρίων λιρών.

Πηγή: Mononews.gr/Bloomberg/brief.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.