@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

31.3.21

Όπως λέει και ο Παπαγγελόπουλος: «Η κυρία Θάνου ενοχοποιήθηκε άδικα» ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ


Αφέθησαν ελεύθεροι οι Τούρκοι διακινητές ..."διπλοί πράκτορες" CIA-MIT;


ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥ

Ανέκαθεν είχαν χορηγούς και «χορηγούς» βρώμικοι και μη Εισαγγελείς και Δικαστές της χώρας.

Όπως λέει και ο Παπαγγελόπουλος: «Η κυρία Θάνου ενοχοποιήθηκε άδικα» ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΟΝΟΣΡΕΣ…! 

Σιγά μην φτάνανε οι μισθοί, πως θα αγοράζαμε τα Rolex και τις Louis Vuitton .


Eλεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ένας 67χρονος Τούρκος, κατηγορούμενος για παράνομη είσοδο στη χώρα, για διακίνηση μεταναστών, για παράνομη κατοχή φαρμάκων και για διακίνηση μεταναστών.

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν οι ομοεθνείς συγκατηγορούμενοι του ηλικίας 40 και 67 ετών.

Την 2α Ιουνίου 2017 και περί ώρα 19.30 ο λιμενικός σταθμός Μεγίστης ενημερώθηκε από τελωνειακή υπάλληλο για πιθανή ύπαρξη αλλοδαπών στο νησί, οι οποίοι δεν έχουν πραγματοποιήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες εισόδου στη χώρα και δεν φέρουν στην κατοχή τους τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι 3 Τούρκοι προσήχθησαν συνοδεία της τελωνειακής υπαλλήλου στο Λιμενικό κατάστημα Μεγίστης, όπου και συνελήφθησαν.

Στη συνέχεια παρουσία των συλληφθέντων, λιμενικοί μετέβησαν στο πλωτό μέσο μεταφοράς που βρισκόταν στον λιμένα Μανδρακίου Μεγίστης. Το σκάφος τους, ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας, κατασχέθηκε από τον λιμενικό σταθμό Μεγίστης ως μέσο μεταφοράς υπηκόων τρίτης χώρας.

Στη συνέχεια την 4η Ιουνίου 2017 και περί ώρα 8.00 σε εκτενή έλεγχο που διενεργήθηκε από λιμενικούς στο σκάφος, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία καραμπίνα, φυσίγγια, ένα αεροβόλο όπλο, φαρμακευτικά σκευάσματα, καθώς και ένας (φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, διάφορα μέσα αποθήκευσης και μία ηλεκτρονική συσκευή Play Station.

Οι κατηγορούμενοι, υποστήριξαν απόλογούμενοι ότι είχαν μεταβεί στο νησί με το σκάφος για να φάνε ψάρι!

Αρνήθηκαν κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται και ζήτησαν συγνώμη για το ότι δεν φρόντισαν να περάσουν από τελωνειακό έλεγχο.

Ως συνήγορος υπεράσπισης τους παρέστη η δικηγόρος κ. Μαρία Κρικοπούλου.

Στο μεταξύ ένας  διακινητής και έξι  αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, το βράδυ της Τρίτης, στον λιμένα Λακκίου Λέρου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής. Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια ελέγχου σε Φ/Γ όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 49χρονος αλλοδαπός και το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκαν κρυμμένοι σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη εντός του οχήματος, έξι αλλοδαποί, τους οποίους ο 49χρονος σκόπευε να μεταφέρει παράνομα.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λέρου.

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

http://dia-kosmos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.