@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

28.3.21

Πατριάρχη Βαρθολομαίος σε δύο ομιλίες του στις ΗΠΑ

 Η μία ομιλία του έγινε στις 28/10/2009, δηλαδή την ημέρα της Εθνικής Εορτής των Ελλήνων, στην μεγάλη Συναγωγή του Μανχάταν της Νέας Υόρκης και ήταν εκπομπή στην οποία ανέφερε αδελφούς τους Εβραίους και Τούρκους 


και για τους Έλληνες δεν ανέφερε τίποτε.

 

Επίσης την επομένη ημέρα 29/10/2009 πήγε στην Ατλάντα των Η.Π.Α. και στα γραφεία της Coca – cola εκφώνησε ένα φιλικότατο λόγον προς το ζεύγος –ιδιοκτήτη της Coca – cola εβραιότουρκο Δομνέν τον περί 20ετίαν φίλον του, όπως ο Βαρθολομαίος ανέφερε, Μουχτάρ Κέντ και την σύζυγό του Δάφνη.


Την επομένη της Εθνικής Εορτής των Ελλήνων, λέγει στην ομιλία του για την Εθνική Εορτή των Τούρκων, δηλαδή που διώξανε και εξολόθρευσαν ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ τους Έλληνες της Μ. Ασίας, αυτό είναι το νόημα της εορτής αυτής της Τουρκίας, την οποίαν την είδαμε ζωντανά και ακούσαμε τον Βαρθολομαίο να λέγει ότι «σήμερα είναι η εθνική εορτή της αγαπημένης μας πατρίδας Τουρκίας» και ο ιδιοκτήτης της Coca – cola δομνές εβραιότουρκος είναι από την Κωνσταντινούπολη, στον οποίον ο Βαρθολομαίος του χάρισε ένα «άγιον Κοράνιον» όπως είπε.


Μετά από μια εβδομάδα όλα τα Μ.Μ. Ενημέρωσης της Ελλάδος, ανέφεραν μία κατασκευασμένη κατάσταση ότι δήθεν ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος σταυρώνεται από τους Τούρκους, όπως τούτο το ανέφεραν και τα «ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ», χωρίς ούτε και ένας τηλεοπτικός σταθμός από τους λεγόμενους μεγάλους και ούτε μία εφημερίδα καθάπασαν την Ελλάδα δεν ενημέρωσαν τον Ελληνικόν λαόν γι’ αυτά που είπε ο Βαρθολομαίος στην εβραϊκή συναγωγή της Νέας Υόρκης και στα γραφεία της Coca – cola στην Ατλάντατης Αμερικής. 


Απλώς για να γελάσει και ο κάθε πικραμένος αναφέρω αυτό που είπε ο Βαρθολομαίος ότι η Coca – cola είναι το ευγενέστερο ποτό της ανθρωπότητας και ότι η Coca – cola του Μουχτάρ Κεντ με το ένα εκατομμύριο υπαλλήλους σ’ όλη την ανθρωπότητα επιτελεί παρόμοιο έργο σαν το έργο της ορθοδοξίας (δηλαδή της εβραιοδουλείας).
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.