“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ...ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

 ΣΧΟΛΟΙΟΝ: ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

Ο ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΡΤΕΛ

Φρικτή εντύπωση προκαλεί το γεγονός –δεν έχει γίνει ως τώρα γνωστό– ότι στην πρώτη ανάκριση από την ΕΥΠ των Οκτώ, λίγες ώρες αφού προσγειώθηκαν, παρίσταντο και δύο τούρκοι αξιωματούχοι, στους οποίους οι έλληνες ομόλογοί τους έδιναν δικαίωμα να ανακρίνουν τους αξιωματικούς, λες και ήταν ίσα κι όμοια με εμάς. 

Και κατά μεταγενέστερη μαρτυρία του Halis Tunç, που από την τότε θέση του είχε τυπικά πρώτος το καθήκον να ζητήσει να επιστραφούν οι Οκτώ, ξέρουμε ότι συνεννοήθηκε με τους έλληνες αξιωματούχους να έρθει στην Αλεξανδρούπολη τουρκικό ελικόπτερο με δύο πληρώματα και φρουρά από τη στρατιωτική αστυνομία. Το ένα πλήρωμα θα επέστρεφε το ελικόπτερο που είχε έρθει με τους Οκτώ, ενώ με το άλλο, και με φύλακες τους στρατονόμους, θα επιστρέφονταν οι Οκτώ, δεσμώτες. Έτσι του είχαν πει. Όμως με τη δημοσιότητα που πήρε σε λίγη ώρα η υπόθεση, το σχέδιο αυτό εγκαταλείφθηκε. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στο Μικρό Πάπιγκο βρίσκονται οι αφετηρίες πολλών μονοπατιών που οδηγούν στο βουνό της Τύμφης, στο καταφύγιο της Αστράκας και στη Δρακόλιμνη.


Γιάννη Ρουμπάτη, πάρε μολύβι και γράφε… Εδώ τα ονόματα των Τούρκων της ΜΙΤ, ξέρεις εσύ, αυτών που σε πλήρωναν, ως σπόνσορες σου

Comments