@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

29.4.21

17. Ο κορυφαίος εμβολιαστής στον κόσμο εκπέμπει συναγερμό


Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο αυτό το εμβόλιο COVID δεν έχει νόημα για μένα.


Όταν κάποιος ο οποίος έχει περάσει όλη την επαγγελματική του καριέρα επιβλέποντας την ανάπτυξη εμβολίων, φωνάζει από τις βουνοκορφές ότι έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα, νομίζω ότι ο άνθρωπος πρέπει να ακούγεται.

Σε περίπτωση που το χάσατε και σε περίπτωση που θέλετε να το παρακολουθήσετε, εδώ είναι ο Geert Vanden Bossch e, που εξηγεί:

• Γιατί το εμβόλιο COVID μπορεί να ασκεί τόσο μεγάλη πίεση στον ιό που επιταχύνουμε την ικανότητά του να μεταλλάσσεται και να γίνεται πιο θανατηφόρο.

• Γιατί τα εμβόλια COVID μπορεί να δημιουργούν ανθεκτικούς σε εμβόλια ιούς (παρόμοια με βακτήρια ανθεκτικά στα αντιβιοτικά).

• Γιατί, λόγω προηγούμενων προβλημάτων με την εξαρτώμενη από αντισώματα βελτίωση, μπορεί να εξετάσουμε ένα μαζικό ατύχημα τους επόμενους μήνες ή χρόνια.

Εάν θέλετε να δείτε / διαβάσετε για ένα δευτερόλεπτο και περισσότερο, συνέντευξη με τον Vanden Bossche, όπου του τέθηκαν μερικές δύσκολες ερωτήσεις, μπορείτε να το δείτε .

Εάν τα μισά από αυτά που λέει είναι πραγματικότητα, αυτά τα εμβόλια θα μπορούσαν να είναι η χειρότερη εφεύρεση όλων των εποχών.

Εάν δεν σας αρέσει η επιστήμη του, πάρτε το μαζί του.

Είμαι απλώς ο αγγελιοφόρος.

Αλλά μπορώ επίσης να μιλήσω προσωπικά για τον COVID…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.