@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

4.4.21

Εθνομηδενιστές, -ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ- προσκυνημένοι και… ΣΤΑΡ!Η σημερινή Ελλάδα, διακόσια χρόνια μετά την αποτίναξη της οθωμανικής τυραννίας, αντιστέκεται αποτελεσματικά απέναντι σε ένα λυσσαλέο και καθημερινό υβριδικό πόλεμο των ισλαμιστών και των φασιστών που ελέγχουν την σημερινή τουρκική εξουσία.

Δέχεται καθημερινά αφόρητες προκλήσεις από νέο-οθωμανούς φασίστες οι οποίοι πάσχουν από την τρέλα του μεγαλείου και της «υπαγορεύουν» διαρκώς όρους που ονειρεύονται: Να αποστρατικοποιήσει τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου ώστε να καταστεί εύκολη λεία της καραδοκούσας στα Μικρασιατικά παράλια τουρκικής «Στρατιάς του Αιγαίου», να διαγράψει πλήρως το ισχύον Διεθνές Δίκαιο και να «συζητήσει» μαζί τους τον τρόπο που θα τους χαρίσει τον εθνικό της πλούτο και την εθνική της κυριαρχία, να σταματήσει αμέσως τους εξοπλισμούς, να προσέχει τον τρόπο που απευθύνεται στην Τουρκία μη τυχόν και παρεξηγηθεί, να ζητάει άδεια πριν οποιαδήποτε εργασία αφορά το υποθαλάσσιο ηλεκτρικό καλώδιο Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδος, να σταματήσει την δημιουργία συμμαχιών με διάφορες χώρες γιατί «Ούτε οι ΗΠΑ ούτε άλλα κράτη μπορούν να σώσουν την Ελλάδα από την οργή της Τουρκίας» όπως μας «προειδοποιεί» ο σύμβουλος του Ρ.Τ. Ερντογάν Χακί Καζίν (4 Μαρτίου 2021).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.