@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

2.4.21

ΕΛΛΑΣ: Πως οι Κομμουνιστές εβραίοι κάλυπταν το βιασμό πέντε γυναικών και ο Κίναιδος Μητσοτάκης δεν υπογράψει την δικαίωσή τους

 ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΜΩΣ; Η ΕΒΡΑΙΑ, ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΣΤΗ Ν.Δ.


Η επιστολή

Το σκάνδαλο έγινε γνωστό στην Κουμουνδούρου και (σύμφωνα πάντα με τον Ροντρίγκο Τσάβες Σαμούδιο) ο Αλέξης Τσίπρας παρουσία του Κώστα Ήσυχου και του Νίκου Παππά παρέδωσε στον Ροντρίγκο επιστολή με εντολή να την παραδώσει στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ζητώντας την άμεση παρέμβασή του για το θέμα πριν δει το φως της δημοσιότητας.


Το e-mail της ντροπής

Σύμφωνα με την κατάθεση του Ροντρίγκο Τσάβες Σαμούδιο για την υπόθεση είχε ανοιχτεί και ένα email με διεύθυνση trabajadorasengrecia@gmail.com και εκεί κοινοποιούνταν όλες οι καταγγελίες των γυναικών για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.