@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

15.4.21

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ - ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ


Έτ
σι, στις 18 Μαΐου 2018, ο Άρειος Πάγος πήρε την τελική του απόφαση που έφερε μια απίστευτη ανατροπή: Σύμφωνα με την απόφαση Νο 839/2018, το Ανώτατο Δικαστήριο της Ελλάδος απέρριψε την πρώτη αρχική απόφαση του Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την οποία οι δύο άνδρες έπρεπε να εκδοθούν, και διέταξε να απελευθερωθούν από τη φυλακή. Ο Γκόραν Γκρουέφσκι και ο βοηθός του ήταν ελεύθεροι.

Αλλά ο Άρειος Πάγος δεν μπορούσε να πει την απόλυτη αλήθεια για τους πραγματικούς λόγους της απόφασής του, δεν μπορούσε να παραδεχτεί ότι οι δύο άνδρες δεν θα είχαν δίκαιη δίκη στα Σκόπια και ότι οι ζωές τους κινδύνευαν, γιατί αυτό μπορεί να προκαλούσε πολιτική αναταραχή ακριβώς στη μέση των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ σχετικά με τη διαφωνία της ονομασίας (σημειώστε ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών υπογράφηκε στις Πρέσπες σχεδόν ακριβώς ένα μήνα αργότερα, στις 17 Ιουνίου 2018). Σε αντίθεση με την περίπτωση των 8 Τούρκων αξιωματικών, όπου όλες οι ελληνικές πολιτικές και δικαστικές αρχές δεν είχαν κανένα πρόβλημα να παραδεχτούν ξανά και ξανά ότι τα ανθρώπινα δικαιώματά τους θα κινδύνευαν στην Τουρκία. Αυτή η διαφορά στην επίσημη γλώσσα της Ελλάδας εδώ μπορεί να εξηγηθεί σε μία πρόταση: η ΠΓΔΜ είναι «φίλος» των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, η Τουρκία δεν είναι.


Για το λόγο αυτό, το Δικαστήριο χρειάστηκε να βρει κάτι άλλο για να δικαιολογήσει την απόφασή του, και αυτό έκανε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.