@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

27.6.21

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΚΟΪΜ.... ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!...

ΣΧΟΛΙΟΝ:
Έτσι τους χρησιμοποιούσε και ο Εβραίος ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ δεν έχει αλλάξει κάτι... Όπως τους αποκαλούσε και ο Αργύρης Σαλιαρέλης ....οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ..... δηλαδή τα ΓΚΟΪΜ...

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Είσοδος στο γήπεδο μόνο σε πλήρως εμβολιασμένους ή σε όσους έχουν νοσήσει

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΤΣΕΝΟΣ

Ο Ολυμπιακός γίνεται η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που γνωστοποιεί τις προθέσεις της σχετικά με την είσοδο στο γήπεδό της, ενόψει στις νέας σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα με ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα της ενημερώνει τους φιλάθλους της, πως μόνο όσοι έχουν πλήρως εμβολιαστεί ή όσοι έχουν νοσήσει τους τελευταίους 6 μήνες με αρνητικό τεστ δεκατεσσάρων ημερών, θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο.

Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει πως όλοι όσοι στελεχώνουν την ομάδα έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο Johnson & Johnson.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

1. Πλήρως εμβολιασμένοι.

2. Όσοι έχουν νοσήσει τους τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

Παρατηρήσεις:

-Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή έχουν ραντεβού για εμβόλιο μιας δόσης σε ημερομηνία μεταγενέστερη, μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας ή εισιτήριο αλλά θα πρέπει για να παραλάβουν το διαρκείας τους και να εισέλθουν στο γήπεδο να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού.

-Οι φίλαθλοι που έχουν νοσήσει πρέπει να φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό και κατά την προμήθεια του διαρκείας τους και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Αγαπητοί μας φίλαθλοι, (SIC GOIM)

όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, για να κάνουμε απρόσκοπτα τα ταξίδια και τους αγώνες προετοιμασίας αλλά και τους επίσημους που ακολουθούν, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Υπάρχουν ραντεβού για όλους, είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία, να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας στο γήπεδο για να είμαστε και πάλι όλοι μαζί.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@