@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

22.6.21

ΠΑΤΡΑ: Δέκα άτομα "ΡΟΜΑ-ΓΥΦΤΟΙ" τον χτυπούσαν και του έσπασαν τα κόκκαλα επειδή τους ζήτησε να χαμηλώσουν τη μουσική


 ΠΑΤΡΑ: Δέκα άτομα τον χτυπούσαν! Κινδύνευσε να πεθάνει… κάτω από το σπίτι του! Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες


Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν Ρομά που διαμένουν στην περιοχή Αγ. Γεωργίου Λάγγουρα  είχαν βάλει μουσική και ένας κάτοικος της περιοχής τους έκανε παρατήρηση για να τη χαμηλώσουν, διαπληκτίστηκαν και επιτέθηκαν στον 70χρονο με αποτέλεσμα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, να του επιτεθούν και να τον τραυματίσουν.


Περίοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ο τραυματίας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο, όπου και διαγνώσθηκε με κάταγμα του ισχίου και μάλλον θα χειρουργηθεί σε λίγο. 


Αναζητούνται οι δράστες που κατάφεραν και διέφυγαν.


Νεότερες πληροφορίες, θέλουν τον 70χρονο να κατέβηκε από το σπίτι του, με σκοπό να ζητήσει από τους Ρομά που διαμένουν δίπλα, να χαμηλώσουν λίγο τη μουσική, αφού είχαν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί γλέντι, με εκκωφαντική μουσική, για να μπορέσει και ο ίδιος να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο.

 

Η σύζυγος όμως, τον παρακαλούσε να τους μιλήσει απ' το μπαλκόνι, δεν την άκουσε και κατέβηκε, θεωρώντας ότι θα μείνει η ιστορία σε μια φιλική παρατήρηση. 


Γύρω στους δέκα άνδρες, άρχισαν να τον σπρώχνουν και να τον χτυπούν, έπεσε και χτύπησε σοβαρά στο ισχίο.


Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, ότι το θύμα, έχει κάνει χειρουργείο στην καρδιά, γεγονός που δεν σεβάστηκαν οι άνδρες που του επιτέθηκαν.


https://flamis.gr/patra-deka-atoma-ton-chtypoysan-kindyneyse-na-pethanei/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@