“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο Μητσοτάκης ζητά συλλήψεις από τον Χρυσοχοΐδη, αλλά κολλάει στο Ραχωβίτσα και στους Κομμουνιστές Εβραίους

Είναι φανερό ότι το οργανωμένο έγκλημα έχει βαθιές οικονομικές ρίζες. Το «ξερίζωμα» δεν είναι τίποτα άλλο από τον εντοπισμό του μαύρου χρήματος. Τρανή απόδειξη είναι η έκθεση της Ε.Υ.Π. που σε 70 σελίδες (το edolio5 την έχει στην διάθεση του) περιγράφει πως με την βοήθεια επίορκων ανώτερων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. λειτουργεί σε όλη την Ελλάδα, με ονόματα και διευθύνσεις, η πραγματική Greek Mafia. 

Αυτό που ξέρει μόνο ο Χρυσοχοΐδης και η παρέα των ανικάνων αξιωματικών που έχει μαζέψει γύρω του, αλλάζοντας πολιτικές προτιμήσεις ανά εβδομάδα προκειμένου να αναρριχηθούν, να ρίχνουν τις ευθύνες στους δικαστές από το να παραδώσουν τις παραιτήσεις τους. 


-Έργα και όχι λόγια ζήτησε όπως μαθαίνω ο πρόεδρος Κυριάκος από τον υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αφορμή τα απανωτές δολοφονίες, αλλά και την αυξημένη (σκληρή) εγκληματικότητα. Δεν ξέρω αν οι δυο άντρες συναντήθηκαν για να συζητήσουν το όλο πρόβλημα. Μάλλον όχι γιατί όπως με πληροφορεί αξιόπιστη κυβερνητική πηγή, ο Μητσοτάκης, ήταν σχεδόν εξοργισμένος με τον υπουργό του.

-Κάποιοι μάλιστα λένε ότι για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός ζήτησε εγγραφή ενημέρωση για τα πεπραγμένα της τελευταίας διετίας. Επίσης ο ένοικος του Μαξίμου σε κουβέντες που είχε με ανθρώπους των media , αποκάλυπτε ότι έχει δώσει συγκεκριμένες κατευθύνσεις στον υπουργό Μιχάλη. Ορισμένοι θεωρούν ότι οι «κατευθύνσεις» είχαν μορφή τελεσιγράφου και οποίος κατάλαβε, κατάλαβε.

@- Πάντως με τον Ραχωβίτσα να λύνει και να δένει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δύσκολα μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα. Εκτός κι αν καταφέρει να επιστρέψει στην Πρεσβεία των ΗΠΑ, που όπως μαθαίνω το παλεύει και μάλιστα με ένταση το τελευταίο χρονικό διάστημα.

https://www.powergame.gr

*******************

Παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. λόγο των πορφυρογέννητων Κομμουνιστών Εβραίων των Εξαρχείων!....

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας μετά τη χθεσινή απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να απομακρύνει από τη θέση του αρχηγού τον αντιστράτηγο κ. Βασίλη Τσιατούρα. Αφορμή στάθηκαν όσα εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία Εξαρχείων, απ’ όπου αστυνομικοί της ομάδας «Δέλτα» που διενεργούσαν εκτεταμένους ελέγχους έπειτα από επίθεση νεαρών σε πεζή περιπολία, προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων (μεταξύ αυτών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ) που συμμετείχαν σε παρουσίαση βιβλίου σε καφετέρια της περιοχής.

https://www.kathimerini.gr/


**********************

Ραχωβίτσας: "Ποιος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. εγώ κάνω κουμάντο στις κρίσεις" 

Το ραντεβού σε ταβέρνα στο Γαλάτσι με αξιωματικό, σύζυγο δημοσιογράφου, και ο ρόλος του πρώην πράκτορα της DEA... που θέλει να κάνει κουμάντο στις αποστρατείες που έρχονται!

edolio5 team 

Τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από πολλούς ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ μας έχουν δημιουργήσει μεγάλη κατάπληξη.

Είναι γνωστό ότι την περίοδο αυτή παίζουν τα ρέστα τους στο παρασκήνιο οι αστεράδες της ΓΑΔΑ για τις επικείμενες κρίσεις που θα γίνουν. Όπως μας λένε κουμάντο στις αυριανές επιλογές κάνει ο Γιάννης Ραχωβίτσας!

Ραντεβού επί ραντεβού μαζί του από αξιωματικούς που ζητούν την εύνοια του! 

Πριν λίγο καιρό σε ταβέρνα του Γαλατσίου, ανώτερος αξιωματικός, σύζυγος δημοσιογράφου έφαγε και ήπιε μαζί του δίνοντας του και μια λίστα με αξιωματικούς τις προτίμησης του. 

Επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα ας κρατάνε μικρό καλάθι οι αναγράφοντες... στην λίστα αυτή! 

Είναι κλειστά και τα ΚΑΠΗ και μάλλον... θα την βγάζουν στο σπίτι!



Comments