@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

22.6.21

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ - ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Ο Σταύρος Δογιάκης βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι


Τραγικό τέλος μπήκε στο θρίλερ με την εξαφάνιση του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στις 16.30 έξω από το αυτοκίνητό του σε περιοχή του Υμηττού στην Αγία Παρασκευή.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι έξω από το αυτοκίνητό του σε δασώδη περιοχή κοντά στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού.

Δίπλα από τη σορό του οι Αρχές εντόπισαν και ένα πιστόλι, ενώ ιατροδικαστής σπεύδει στο σημείο για να βεβαιώσει και τυπικά τα αίτια του θανάτου του, καθώς οι Αρχές θεωρούν ότι πρόκειται για αυτοχειρία, ενώ έχουν καλέσει και τον αδελφό του για την αναγνώρισή του και επισήμως.

ΣΧΟΛΙΟΝ: ΟΙ ΑΡΧΕΣ; ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ.. ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ; 

Ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, σε σημείωμα που άφησε έγραφε πως καθιστά τον αδελφό του ως νόμιμο κληρονόμο του.

Ο αδελφός του θύματος είναι εκείνος που έκανε καταγγελία στις Αρχές και κινητοποίησε άμεσα την Αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα της Παλλήνης στις 21 του μήνα.

Για τον εντοπισμό του ζητήθηκε και ενεργοποίηση του μηχανισμού Μissing Αlert από το Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ ο χώρος όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 53χρονος επιχειρηματίας έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Το τελευταίο σημάδι ζωής του επιχειρηματία εντοπίζεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής όπου έστειλε μήνυμα σε υπάλληλο της ταβέρνας που φροντίζει την μητέρα του για να ρωτήσει εάν έλαβε τη φαρμακευτική της αγωγή. Έκτοτε το κινητό του τηλέφωνο παρέμενε κλειστό.

https://www.tribune.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@