«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ντροπιαστική στιγμή για τη Ρωσία


Ο Πούτιν έστειλε τον Λαβρόφ να υπογράψει συνθήκη χωρίς όπλα στο διάστημα με την Μπουρκίνα Φάσο.

Στις προσπάθειές της να εδραιώσει τη νεοαποικιακή επιρροή της στην αφρικανική ήπειρο, η Ρωσία έχει βυθιστεί για άλλη μια φορά στη γελοιοποίηση - ο υπουργός Εξωτερικών του Πούτιν, Σεργκέι Λαβρόφ, υπέγραψε συνθήκη «μη χρήσης όπλων στο διάστημα» με μια από τις φτωχότερες χώρες της Αφρικής και του κόσμου, τη Μπουρκίνα Φάσο. 

Η ντροπιαστική στιγμή που ο Λαβρόφ υπογράφει τη συμφωνία δίπλα στον επικεφαλής της διπλωματίας στην Ουγκαντουγκού βιντεοσκοπήθηκε και δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Λαβρόφ υπογράφει συμφωνία με την Μπουρκίνα Φάσο για τη μη χρήση όπλων στο διάστημα

Προσπαθήστε να μην γελάσετε προκλητικά. pic.twitter.com/ecE0o8wweD— NEXTA (@nexta_tv) 28 Σεπτεμβρίου 2024

Πρώην γαλλική αποικία, η Μπουρκίνα Φάσο είναι μία από τις φτωχότερες χώρες της Αφρικής με κυρίως αγροτική οικονομία και βασισμένη στη γεωργία επιβίωσης. Επιπλέον, η χώρα πάσχει από οξεία επισιτιστική ανασφάλεια και επί του παρόντος ελέγχεται από στρατιωτική χούντα που κατέλαβε την εξουσία τον Σεπτέμβριο του 2022 με πραξικόπημα.

https://www.antena3.ro/externe/moment-penibil-pentru-rusia-putin-l-a-trimis-pe-lavrov-sa-semneze-un-tratat-de-nefolosire-a-armelor-in-spatiu-cu-burkina-faso-723021.html

Comments