@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

26.8.21

Οι Ταλιμπάν επισκεύασαν και διαθέτουν τουλάχιστον 3 ελικόπτερα Black Hawk


Αφγανιστάν: «Οι Ταλιμπάν επισκεύασαν και διαθέτουν τουλάχιστον 3 ελικόπτερα Black Hawk» [vid]

Πριν από λίγες ημέρες, όταν οι Ταλιμπάν προέλασαν προς την Καμπούλ, καταλαμβάνοντας σε χρόνο ρεκόρ την μία επαρχία μετά την άλλη, είχε γίνει γνωστό πως μεγάλο μέρος του οπλοστασίου που οι Αμερικανοί είχαν δώσει στον Αφγανικό Στρατό, έπεσαν στα χέρια των φανατικών μουσουλμάνων.

Το είχαν παραδεχθεί οι ίδιες οι Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ οι Ταλιμπάν δεν έχαναν την ευκαιρία να επιδείξουν τα «λάφυρά» τους.

Τότε πολλοί εξέφραζαν την απορία αν οι Ταλιμπάν διαθέτουν τις γνώσεις αφενός να επισκευάσουν τον οπλισμό που έπεφτε στα χέρια τους, αφετέρου αν έχουν στις τάξεις τους εξειδικευμένο προσωπικό για να λειτουργήσουν αυτό τον εξοπλισμό.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο (με προέλευση τον Αφγανό χρήστη του Twitter Jahid Jalal) που φέρεται να δείχνει μέλη των Ταλιμπάν να έχουν επισκευάσει και να θέτουν σε λειτουργία ένα αμερικανικό ελικόπτερο Black Hawk.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, το βίντεο καταγράφηκε στο αεροδρόμιο της Κανταχάρ και οι Ταλιμπάν φέρονται να έχουν στη διάθεσή τους τουλάχιστον 3 ελικόπτερα UH-60A.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

https://www.onalert.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@