“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

“Ναζί της βελόνας που στέλνει ο Κομμουνιστής Biden να σας χτυπήσουν το κουδούνι”

Τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε κρατική αστυνομία; Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έχει αποφανθεί σε πολλές περιπτώσεις ότι η αστυνομία δεν έχει καθήκον να σας προστατεύσει. Στην Ελλάδα;


ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΡΙΛΕΡ

Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές καλούν τους πολίτες να δείξουν τα όπλα τους στους “Ναζί της βελόνας που στέλνει ο Biden να σας χτυπήσουν το κουδούνι”

Τι λέει λέει η γερουσιαστής Marjorie Taylor Greene

Αγριεύει το πράγμα στις ΗΠΑ καθώς πολλοί Ρεπουμπλικανοί απειλούν με τη χρήση όπλων σε περίπτωση που οι υπάλληλοι του Biden τους χτυπήσουν τη πόρτα ώστε να τους πείσουν να εμβολιαστούν.

Η Ρεπουμπλικανή γερουσιαστής Marjorie Taylor Greene, η οποία δέχθηκε κριτική για τη σύγκριση των κανονισμών για το COVID με το Ολοκαύτωμα, πρότεινε ότι οι νότιοι θα μπορούσαν να «υποδεχθούν» με όπλα τους ανθρώπους που θα στείλει ο Biden να τους χτυπήσουν τη πόρτα ώστε να ενθαρρύνουν τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με την Alabama Political Reporter.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βίντεο που διέρρευσε από μια ρεπουμπλικανική συγκέντρωση χρημάτων που πραγματοποιήθηκε από την Ομοσπονδία Ρεπουμπλικανών Γυναικών της Αλαμπάμα στο Ντόταν της Αλαμπάμα, έδειξε ένα πλήθος να ζητωκραυγάζει καθώς η Greene δήλωνε «εσείς οι τυχεροί εδώ στην Αλαμπάμα, μπορεί κάποιος να χτυπήσει την πόρτα σας επειδή ακούω ότι η Alabama μπορεί να είναι μία από τις πιο μη εμβολιασμένες πολιτείες στο έθνος ».

“Ο Joe Biden θέλει να έρθει να σας μιλήσει. Θα στείλει έναν από τους αστυνομικούς του στην εξώπορτά σας για να χτυπήσει την πόρτα, να σας πάρει το όνομά σας, τη διεύθυνσή σας, τα ονόματα των μελών της οικογένειάς σας, τους αριθμούς τηλεφώνου σας, πιθανώς να ζητήσει τον αριθμό κοινωνικής σας ασφάλισης και αν έχετε κάνει το εμβόλιο ή όχι », δήλωσε ο Greene στο βίντεο.

“Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι στο Νότο όλοι αγαπάμε τα δικαιώματά μας για τη δεύτερη τροποποίηση και δεν είμαστε πολύ ευγενικοί σε αγνώστους που εμφανίζονται στην εξώπορτά μας, έτσι δεν είναι;” πρόσθεσε η εκπρόσωπος της Γεωργίας. «Μπορεί να μην τους αρέσει το καλωσόρισμα που θα έχουν».

Η δεύτερη τροπολογία επιβάλλει το δικαίωμα να φέρουν όπλα.

Η Green δέχτηκε τα πυρά για την αντίθεσή του στους κανονισμούς COVID-19 στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της σύγκρισης των κανονισμών με τη ναζιστική Γερμανία.

Τον Ιούλιο, μόλις τρεις εβδομάδες αφότου ζήτησε συγγνώμη για τέτοιες συγκρίσεις, η ίδια δήλωσε σχετικά με τις προσπάθειες εμβολιασμού της κυβέρνησης Biden ότι “οι άνθρωποι έχουν επιλογή, δεν χρειάζονται τα ιατρικά καφέ πουκάμισά σας να εμφανίζονται στην πόρτα τους και να παραγγέλνουν εμβόλια”.

Τα «μπλουζάκια» – επίσης γνωστά ως SA, ή Sturmabteilung – ήταν η παραστρατιωτική ομάδα που διευκόλυνε την αρχική άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία πριν από την άνοδο των Ναζί στην εξουσία.

Οι Ρεπουμπλικανοί πολιτικοί αντιτίθενται σθεναρά στη από πόρτα σε πόρτα εκστρατεία πειθώς του Biden για τον εμβολιασμό, με τον αντιπρόσωπο του Κολοράντο Λόρεν Μπόμπερτ να λέει ότι ο Μπάιντεν “έχει αναπτύξει τους Ναζί Βελόνας” και άλλοι Ρεπουμπλικανοί πολιτικοί ισχυρίζονται ότι αν οι προσπάθειες από πόρτα σε πόρτα κλιμακωθούν “σ΄ αυτή τη περίπτωση θα πάρουμε τα όπλα και τις Βίβλους.

Comments