@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

10.8.21

ΚΙΝΑ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ: Εξαναγκαστικές αφαιρέσεις οργάνων, πανδημία, λιμάνι Πειραιά

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΕΒΡΑΙΑ 

DAFOH Video Conference in Greece, May 2021 (Greek)Εξαναγκαστικές αφαιρέσεις οργάνων, πανδημία, λιμάνι Πειραιά. Η Ελλάδα θα πρέπει να απομακρυνθεί από την Κίνα.

Σε μια εποχή βαθειάς ηθικής κρίσης, ένα μήνυμα ελπίδας για επιστροφή στις ηθικές αξίες αποστέλεται από την Ελλάδα, γενέτειρα της Δυτικής Ιατρικής, σε όλο τον κόσμο. Ο όρκος του Ιπποκράτη, «ποτέ να μην βλάψω ή να αδικήσω», ως κατευθυντήρια αρχή του ιατρικού επαγγέλματος, έχει θέσει το θεμέλιο για την ηθική στην Δυτική Ιατρική.

Η πρακτική της μεταμόσχευσης οργάνων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ιατρικά επιτεύγματα του 20ου αιώνα που έχει προσφέρει νέα ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας. Την ίδια στιγμή ωστόσο έχει δημιουργήσει την ανάγκη για αυστηρότερη εφαρμογή ηθικών κανόνων, ώστε να εξασφαλίζεται η συναίνεση των δωρητών και η τήρηση συγκεκριμένων προϋποθέσεων για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Αυτό, δυστυχώς, είναι κάτι άγνωστο στην Κίνα.

Ο Παγκόσμιος Ιατρικός Οργανισμός DAFOH είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επί 15 χρόνια ερευνά το ανήθικο σύστημα μεταμοσχεύσεων της Κίνας, του οποίου θύματα είναι κυρίως κρατούμενοι συνείδησης. Τον Ιούνιο του 2019, Ανεξάρτητο Δικαστήριο στο Λονδίνο (https://www.youtube.com/watch?v=9vqe55edUKk) εξέτασε σωρεία μαρτυριών και στοιχείων εκδίδοντας την απόφαση ότι πρόκειται για «Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», χαρακτηρίζοντας το Kινεζικό κράτος «εγκληματικό».

Θα αναλύσουμε τη σχέση μεταξύ της εξαναγκαστικής αφαίρεσης οργάνων, της επιδημίας SARS (2003) και της πανδημίας Covid-19 (2020), που έχουν κοινό παρονομαστή την παρόμοια στρατηγική προπαγάνδας και εξαπάτησης από την πλευρά της Κίνας, η οποία μεθοδευμένα επέφερε και οικονομικές επιπτώσεις.

Η ηθική και η διαφάνεια σε κάθε συνεργασία και σε κάθε τομέα, όπως στην υγεία, στο εμπόριο, αλλά και στον πολιτισμό, είναι η απαραίτητη βάση για την επιτυχημένη πορεία τους και την μακρόπνοη προοπτική τους. Είναι το θεμέλιο για μελλοντική ειρήνη και ευημερία.

Ποιο θα ήταν το μέλλον της Ελλάδας εάν απομακρυνόταν από ένα καθεστώς που διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΕΒΡΑΙΑ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΟΥΠΑΚΗ: ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ "ΚΙΣΕ" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Φωτιά Στην Εύβοια - Χάρτες NASA - Μήπως Η MOSSAD, ΚΙΣΕ, Γνωρίζουν; Η Σακελλαροπούλου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@