@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

10.8.21

Η βαλκανική «Μίνι Σένγκεν» θα ευνοήσει την ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών


Ολλανδός εμπειρογνώμονας: Η βαλκανική «Μίνι Σένγκεν» θα ευνοήσει την ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών


Ο Ολλανδός εμπειρογνώμονας για τα Βαλκάνια, Χανς Βαν Ντεν Μπεργκ, είχε ανοιχτό δίλημμα αν το έργο «Ανοιχτά Βαλκάνια» του Ζάεφ, του Βούτσιτς και του Ράμα, που έχουν μαύρο στίγμα στην παραγωγή ναρκωτικών, θα σήμαινε την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος ή της διακίνησης ναρκωτικών χωρίς κανέναν έλεγχο στα σύνορα των τριών χωρών.

«Τώρα που η σκόνη των εορταστικών εκδηλώσεων «Ανοιχτά Βαλκάνια» έχει καθίσει, οι πολίτες της SRB/ALB/MK αναρωτιούνται αν το κύριο αποτέλεσμα της τριμερούς συμφωνίας θα είναι η εντατικοποίηση της καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος ή η εντατικοποίηση της ανεξέλεγκτης μεταφοράς ναρκωτικών. Μικρή πίστη στο άνοιγμα των αγορών εργασίας», σημειώνει.

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@