@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

7.8.21

Γιατί η Ισπανία έστειλε βοήθεια για τις πυρκαγιές στην… Τουρκία; Για να παραλάβει το φορτίο ναρκωτικών...


Σχόλιον: Τα αεροπλάνα και η αποστολή της Ισπανίας επιστρέφοντας δεν θα τα ελέγξει κανένας. ΠΙθανόν θα είναι το επόμενο φορτίο ναρκωτικών που χρωστά η Τουρκία για τις παραγγελίες όπλων... στην ΙΣΠΑΝΙΑ


!~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Η Ισπανία έστειλε βοήθεια για τις πυρκαγιές στην… Τουρκία!


Με μια πανηγυρική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ισπανία ανακοίνωσε την αποστολή βοήθειας για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Όχι όμως στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία!

Στην Ελλάδα βρίσκονται από τα ξημερώματα της Πέμπτης τα γαλλικά Canadair και οι 83 πυροσβέστες που έστειλε η Γαλλία στο πλαίσιο της ενεργοποίησης του μηχανισμού πολιτικής προστασίας. Παράλληλα κατέφτασε βοήθεια και από Κροατία, Σουηδία, Ισραήλ και Ρουμανία, ενώ ήδη βρίσκονται στη χώρα και ενισχύσεις από την Κύπρο.

Η Ισπανία όμως, σε ένα ρεσιτάλ αθλιότητας προτίμησε να στείλει βοήθεια στην Τουρκία, διότι οι τούρκοι αποτελούν το μεγαλύτερο πελάτη τους στην στρατιωτική βιομηχανία, μετά και την παραγγελία για το τουρκικό αεροπλανοφόρο που κατασκευάζεται στα ισπανικά ναυπηγεία.

Έτσι, οι ισπανοί έκαναν γαργάρα την συμμετοχή τους στην ΕΕ, και έστειλαν βοήθεια στην Τουρκία με το πρόσχημα ότι είναι νατοϊκή χώρα!

Η «ευρωπαΐκή αλληλεγγύη» έχει καταντήσει το πιο σύντομο ανέκδοτο.

spain
Η πανηγυρική ανάρτηση της Ισπανίας

newsbreak.gr

The Flag Report

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@