“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Γιατί η Ισπανία έστειλε βοήθεια για τις πυρκαγιές στην… Τουρκία; Για να παραλάβει το φορτίο ναρκωτικών...


Σχόλιον: Τα αεροπλάνα και η αποστολή της Ισπανίας επιστρέφοντας δεν θα τα ελέγξει κανένας. ΠΙθανόν θα είναι το επόμενο φορτίο ναρκωτικών που χρωστά η Τουρκία για τις παραγγελίες όπλων... στην ΙΣΠΑΝΙΑ


!~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Η Ισπανία έστειλε βοήθεια για τις πυρκαγιές στην… Τουρκία!


Με μια πανηγυρική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ισπανία ανακοίνωσε την αποστολή βοήθειας για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Όχι όμως στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία!

Στην Ελλάδα βρίσκονται από τα ξημερώματα της Πέμπτης τα γαλλικά Canadair και οι 83 πυροσβέστες που έστειλε η Γαλλία στο πλαίσιο της ενεργοποίησης του μηχανισμού πολιτικής προστασίας. Παράλληλα κατέφτασε βοήθεια και από Κροατία, Σουηδία, Ισραήλ και Ρουμανία, ενώ ήδη βρίσκονται στη χώρα και ενισχύσεις από την Κύπρο.

Η Ισπανία όμως, σε ένα ρεσιτάλ αθλιότητας προτίμησε να στείλει βοήθεια στην Τουρκία, διότι οι τούρκοι αποτελούν το μεγαλύτερο πελάτη τους στην στρατιωτική βιομηχανία, μετά και την παραγγελία για το τουρκικό αεροπλανοφόρο που κατασκευάζεται στα ισπανικά ναυπηγεία.

Έτσι, οι ισπανοί έκαναν γαργάρα την συμμετοχή τους στην ΕΕ, και έστειλαν βοήθεια στην Τουρκία με το πρόσχημα ότι είναι νατοϊκή χώρα!

Η «ευρωπαΐκή αλληλεγγύη» έχει καταντήσει το πιο σύντομο ανέκδοτο.

spain
Η πανηγυρική ανάρτηση της Ισπανίας

newsbreak.gr

The Flag Report

Comments