“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Μείνετε ήρεμοι, γαλήνιοι, με κατανόηση: Η άρρωστη σχέση γιατρών και φαρμακοβιομηχανίας



ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΡΙΛΕΡ

Μείνετε ήρεμοι, γαλήνιοι, με κατανόηση, συγκαταβατικοί. 

Για να μην φύγετε ξαφνικά από τη ζωή και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση...

Τι συνδέει τους πολλούς αιφνίδιους θανάτους, τις ξαφνικές διακοπές καριέρας σπουδαίων αθλητών και τις πολλές πτώσεις αεροσκαφών;

Αγαπητή Φίλη και αγαπητέ φίλε,

Εδώ δεν θα μιλήσουμε για το Καλό και το Κακό. Το Δίκαιο και το Άδικο. Είναι άλλωστε τεράστιες έννοιες και κατά κάποιο τρόπο ζωντανοί οργανισμοί. Επίσης σαν θέση το Κουρδιστό Πορτοκάλι δεν κολάκευε ποτέ τα αυτιά του αναγνώστη-το αντίθετο θα λέγαμε.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Δεν θα δηλώσουμε ότι είμαστε στο πλευρό του λαού. Κάτι τέτοιες δηλώσεις έκαναν οι μεγαλύτεροι φασίστες της Ιστορίας-δεξιοί και αριστεροί.

Θα σας πούμε μόνο τούτο: Σ΄ αυτή την ντροπιαστική και ταυτόχρονα τρομακτική συγκυρία για την ανθρωπότητα ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία επιβίωσης είναι η γνώση. Σας καλούμε λοιπόν να αφιερώσετε χρόνο στην έρευνα και τη γνώση. Στην έρευνα γι΄ αυτό που πραγματικά συμβαίνει στο παγκόσμιο χωριό. Με απογοήτευση διαβάζουμε τις άσκεφτες κραυγές στα social media, τις εύκολες καταδίκες, τις βεβαιότητες. Συνιστούμε στους βέβαιους για το δίκιο των απόψεών τους να παραμείνουν λιγότερο βέβαιοι. Να παραμείνουν λιγότερο απόλυτοι. Να κουνάνε λιγότερο το δάχτυλο.


Σταματήστε να κουνάτε το δάχτυλο και να εξαπολύετε δεκάρικους με τη βεβαιότητα του ινστρούχτορα.

Σας καλούμε να είστε λιγότερο οργισμένοι με τους συνανθρώπους σας στα τηλεπαράθυρα. Σας καλούμε να αποφεύγετε την ένταση, τη φυσική και την ψυχική. Να αποφεύγετε τον φανατισμό και το μίσος κατά των συνανθρώπων σας. Κι αυτά όχι για να είστε καλοί άνθρωποι μια και οι περισσότεροι δεν δίνουμε δεκάρα γι΄ αυτό.

Σας συνιστούμε να παραμένετε ήρεμοι για λόγους υγείας. Μπορεί κάποιοι εξαιτίας της υπερέντασης και του μένους που ακολουθούν την βεβαιότητα για το θέσφατο των απόψεών σας να πάθετε έμφραγμα στον τηλεοπτικό αέρα.

Τα εμφράγματα τους τελευταίους μήνες θερίζουν σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε μέρα μερικές χιλιάδες άνθρωποι φεύγουν ξαφνικά από τη ζωή. Εάν διαβάσετε τους τίτλους των ιστοσελίδων της ελληνικής περιφέρειας αλλά και των ιστοσελίδων του κόσμου ο τίτλος “έφυγε ξαφνικά από τη ζωή” φοριέται παντού.

Επίσης όπως έχουμε παρατηρήσει σπουδαία ονόματα του αθλητισμού αποφασίζουν να διακόψουν ξαφνικά τη καριέρα τους. Κυρίως αυτοί που έχουν εξασφαλίσει μία άνετη ζωή για το υπόλοιπο του βίου τους.

Οι αθλητές λόγω της καλής φυσικής κατάστασης και των ταξιδιών τους είναι από τους πλέον έξυπνους και γρήγορους, επίσης λόγω και του γεγονότος ότι διαθέτουν mini στρατούς συμβούλων μάνατζερς, γιατρούς και δικηγόρους έχουν το κατάλληλο team που τους βοηθά να παίρνουν σωστές αποφάσεις.

Οι αθλητές κάθε άλλο παρά τυχαία αποφασίζουν να διακόψουν τη καριέρα τους. Έχουν καλή ενημέρωση, ζυγίζουν τα πράγματα και παίρνουν την απόφασή τους.

Οι αιφνίδιοι θάνατοι από ανακοπή καρδιάς και η αιφνίδια διακοπή μιας ένδοξης αθλητικής καριέρας είναι σχεδόν στην ημερήσια παγκόσμια ειδησεογραφία. Όπως και οι πτώσεις μικρών και μεγάλων αεροσκαφών.

Σε μία προηγούμενη ανάρτησή μας είχαμε επισημάνει τις τρομακτικά πολλές πτώσεις αεροσκαφών (από μικρά αεροσκάφη, μεγαλύτερα, στρατιωτικά, κλπ) που έχουμε παρατηρήσει από τα τέλη Φεβρουαρίου έως σήμερα.

Αυτές είναι κάποιες από τις πολλές παρατηρήσεις που έχουμε κάνει όλους αυτούς τους μήνες στους οποίους έχουμε αφιερώσει χρόνο για να εμβαθύνουμε στο τι συμβαίνει γύρω μας ακολουθώντας τη συμβουλή δύο Εβραίων: O πρώτος ήταν ο πρώην Πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρεζ ο οποίος είχε πει ότι οι Εβραίοι χάρισαν στον κόσμο το ανικανοποίητο.

Ε, λοιπόν το να μένεις ανικανοποίητος από αυτό που θεωρείται κοινώς αποδεκτό έχει σχεδόν υπαρξιακή αξία στις μέρες μας. Μείνετε ανικονοποίητοι απέναντι σε αυτό που σας σερβίρουν ως απολυτότητα ή σαν τρόμο. Μην το κάνετε με φανατισμό αλλά με μειλίχιο τρόπο.

Ένας άλλος φίλος Εβραίος μάς έχει πει το εξής>

-Οι Εβραίοι που πίστευαν ότι δεν θα τους πειράξει ο Χίτλερ κατέληξαν στο Άουσβιτς. Οι καχύποπτοι στην Αμερική και μεγαλούργησαν.

Σας καλούμε λοιπόν να μείνετε καχύποπτοι. Να μην έχετε εμπιστοσύνη σ΄ αυτούς που η εμπιστοσύνη θεωρείται αυτονόητη. Μείνετε ανικανοποίητοι. Διαβάστε με προσοχή τι συμβαίνει γύρω μας. Συμπληρώστε χωρίς εμμονή και με το μυαλό σας σαν λευκό χαρτί τις κουκίδες. Μην βλέπετε τα γεγονότα μέσα από την προκάτ εικόνα που έχετε σχηματίσει ως τώρα για τον κόσμο μέσα από τις σπουδές, τους φίλους, την οικογένεια, το οικονομικό και το κοινωνικό status στο οποίο νομίζετε ότι βρίσκεστε. 

Μην έχετε βεβαιότητες.

Και κυρίως μην έχετε φανατισμό και οργή απέναντι στους συνανθρώπους σας.

Ειδικά εσείς που εμφανίζεστε κουνώντας το δάχτυλο στα κανάλια και στα ραδιόφωνα σας καλούμε να γνωρίζετε ότι βρίσκεστε σε ομάδα υψηλού κινδύνου για έμφραγμα…Μείνετε ήρεμοι, γαλήνιοι, με κατανόηση, συγκαταβατικοί.

Για να μην φύγετε ξαφνικά από τη ζωή και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση…

Comments