@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

5.8.21

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ;


ΣΧΟΛΙΟΝ: Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.... Τώρα ισχυρίζονται ότι η ανοσία της αγέλης δεν έχει σημασία και απαιτούν 100% εμβολιασμό.


ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΡΙΛΕΡ

ZeroHedge+Brandon Smith> Τα εμβόλια ΔΕΝ αφορούν τη δημόσια υγεία ούτε έχουν να σώσουν ζωές. 

Προφανώς αφορούν κάτι άλλο. Ιδού ΤΟ ΑΛΛΟ…

«Biden's Vaccine Strike Force Plan Stinks Of Desperation (Το σχέδιο εμβολιασμού του Biden βρωμάει απελπισία)»

Ο πάντα συναρπαστικός και δημοφιλής στην Ελλάδα Αμερικανικός ιστότοπος ZeroHedge παρότι τρομακτικά αιρετικός διαβάζεται από την παγκόσμια οικονομική και επιχειρηματική elite με την προσήλωση που απαιτεί η μελέτη της Torah.

Ο ZeroHedge έγινε δημοφιλής στην Ελλάδα τη περίοδο των Μνημονίων. Ιδιαίτερα στο πρώτο Μνημόνιο.

Ο ZeroHedge λοιπόν αναδημοσίευσε την 1η Αυγούστου την ανάλυση του Brandon Smith για την επιμονή στον εμβολιασμό του 100% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Πρόκειται για μία αλλόκοτη άποψη για το ρόλο των εμβολίων.

Σ΄ αυτή προσθέστε και την θεωρία του νεαρού γλυκομίλητου ιστορικού Yuval Harari>

-Σε 100 Χρόνια από σήμερα «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».

Και καλό διάβασμα.

(Για να μην πάμε αδιάβαστοι.)


Brandon Smith: Γιατί οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης και οι κυβερνήσεις θέλουν απελπισμένα ποσοστά εμβολιασμού 100%;

Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που το έχει προσέξει – Υπήρξε ξαφνικός κατακλυσμός προπαγάνδας για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού και προπαγάνδα για τα διαβατήρια εμβολίων τον περασμένο μήνα, περισσότερο απ’ ότι νομίζω ότι έχουμε δει από τις αρχές του τρέχοντος έτους. Μιλώ ιδιαίτερα για τις ΗΠΑ, αλλά είναι σημαντικό να επισημάνω ότι στις ΗΠΑ το καθεστώς εξακολουθεί να απαιτεί απεγνωσμένα ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού. Σε μέρη όπως η Ευρώπη, τα ποσοστά εμβολιασμών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία είναι υψηλότερα και οι κυβερνήσεις έχουν προχωρήσει στη φάση των διαβατηρίων εμβολίου στην ατζέντα τους.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μπερδεύονται από την προφανή τυφλή προσήλωση με την οποία προχωρούν τα περισσότερα έθνη όσον αφορά τις εντολές και τους περιορισμούς του covid.

Πώς είναι δυνατόν σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις στον πλανήτη να συμφωνούν με αυτόν τον ιατρικό ολοκληρωτισμό;

Λοιπόν, είναι αρκετά εύκολο να το καταλάβεις όταν συνειδητοποιείς ότι οι περισσότεροι από αυτούς συνδέονται μεταξύ τους μέσω παγκοσμιοποιημένων θεσμών όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο επανειλημμένα έχει χαρακτηρίσει την πανδημία «τέλεια ευκαιρία» για να προωθήσουν τα σχέδιά τους για μια «Μεγάλη Επανεκκίνηση».

Η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» είναι ένας μακροπρόθεσμος ιδεολογικός σφετερισμός του ό, τι έχει απομείνει από την ατομική ελευθερία και τις οικονομίες της ελεύθερης αγοράς και στόχος του είναι η επιβολή μιας παγκόσμιας σοσιαλιστικής/κομμουνιστικής δικτατορίας. Οι παγκοσμιοποιητές τυλίγουν αυτούς τους στόχους με πολύ εύστοχες λέξεις και ανθρωπιστικά ηχηρές φιλοδοξίες, αλλά στο τέλος η “Επανεκκίνηση” είναι ένα τέλος της ελευθερίας όπως τη γνωρίζουμε. Αυτό δεν είναι υπερβολή, αυτή είναι η πραγματικότητα· αυτό επιθυμούν αυτοί οι άνθρωποι πάνω απ’ όλα. Αλλά πώς μπορεί να επιτευχθεί ένας τέτοιος στόχος;

Λοιπόν, περιέργως το WEF και το Ίδρυμα Bill And Melinda Gates περιέγραψαν ακριβώς πώς σχεδίαζαν να το κάνουν κατά τη διάρκεια μιας «προσομοίωσης» που πραγματοποίησαν τον Οκτώβριο του 2019 με τίτλο «Event 201». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, φαντάστηκαν μια τεράστια πανδημία κορωνοϊού, που υποτίθεται ότι μεταδόθηκε από ζώα σε ανθρώπους, η οποία θα διευκόλυνε την ανάγκη για διάχυτους περιορισμούς στις ατομικές ελευθερίες, τις εθνικές οικονομίες καθώς και το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είμαι σίγουρος ότι όλα είναι τυχαία, αλλά το ίδιο ακριβώς σενάριο που έπαιξαν οι παγκοσμιοποιητές στο WEF κατά τη διάρκεια του Event 201 συνέβη στον πραγματικό κόσμο μόνο δύο μήνες αργότερα.

Σε κάθε περίπτωση, η ίδια η πανδημία ήταν ένα όφελος για τους παγκοσμιοποιητές. Δεν έχουμε δει μια τόσο εκτεταμένη κυβερνητική εξουσία και αρπαγή εταιρικής εξουσίας από την άνοδο των εθνικοσοσιαλιστών στην Ευρώπη και την εξάπλωση του κομμουνισμού στη Ρωσία και την Κίνα πριν από σχεδόν έναν αιώνα. Στην πραγματικότητα, θα έλεγα ότι αυτό που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα στο σύνολό της είναι πολύ χειρότερο από αυτό που θα μπορούσαν να είχαν δημιουργήσει αυτές οι άθλιες αυτοκρατορίες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία; τα παγκοσμιοποιημένα θεσμικά όργανα και οι κυβερνητικοί «εταίροι» τους είναι οι μεγαλύτεροι δικαιούχοι της κρίσης του covid. Σκοπεύουν να αποκτήσουν την απόλυτη κοινωνική και πολιτική δύναμη εάν επιτύχει η ατζέντα τους για την εκμετάλλευση της πανδημίας.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά εμπόδια στο σχέδιό τους και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω ότι βλέπουμε μια επιθετική προπαγανδιστική ώθηση τις τελευταίες εβδομάδες. Για παράδειγμα, όπως περιέγραψα με εκτεταμένα στοιχεία στο άρθρο μου «Biden’s Vaccine Strike Force Plan Stinks Of Desperation (Το σχέδιο εμβολιασμού του Biden βρωμάει απελπισία)», φαίνεται ότι το ποσοστό εμβολιασμού, ειδικά στις ΗΠΑ, δεν είναι τόσο υψηλό όσο θα ήθελαν οι ελίτ.
Ενώ η διοίκηση του Biden και το CDC ισχυρίζονται ένα συνολικό ποσοστό εμβολιασμού 67%, πολλές άλλες στατιστικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του χάρτη πολιτειών της Mayo Clinics , δείχνουν ότι μόνο τέσσερις πολιτείες στις ΗΠΑ έχουν πραγματικά ποσοστό εμβολιασμού πάνω από 65% (για μία δόση ή περισσότερες), και η πλειοψηφία των κρατών έχει ποσοστό περίπου 50% ή λιγότερο. Ακόμη και οι μπλε πολιτείες με μεγάλο πληθυσμό όπως η Καλιφόρνια και η Νέα Υόρκη δεν είναι πάνω από το 65%, και ειλικρινά, αυτοί οι αριθμοί δεν πηγαίνουν πουθενά καθώς οι εμβολιασμοί πέφτουν από γκρεμό.
Εάν κάποιος δεν έχει υποκύψει μέχρι τώρα με τους μηδενικούς χρόνους αναμονής και άφθονες δόσεις παντού, τότε είναι απίθανο να εμβολιαστεί ποτέ.

Τα αντιφατικά στατιστικά μου δείχνουν ότι ο Biden και το CDC διογκώνουν τους αριθμούς εμβολιασμού τους για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι μια μεγαλύτερη πλειοψηφία Αμερικανών υποστηρίζει το εμβόλιο. Και αν συμβαίνει αυτό, εξηγεί γιατί ο Biden, ο Fauci και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης τροφοδοτούν το κοινό με μια διαφημιστική εκστρατεία υπέρ του εμβολίου που έρχεται σε αντίθεση με την πραγματική επιστήμη. Δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τον φόβο και τη συμμόρφωση του κοινού που ήλπιζαν.

Γιατί όμως θέλουν 100% εμβολιασμό; Γιατί θέλουν τόσο απελπισμένα κάθε άτομο στον κόσμο να κάνει το mRNA εμβόλιο;

Άλλωστε, το μέσο ποσοστό θανάτων του Covid (IFR) είναι μόνο το 0,26% των μολυσμένων (αυτό είναι ένα στατιστικό στοιχείο που τα ΜΜΕ αρνούνται να αναφέρουν με συνέπεια και σκόπιμα στο κοινό).

Αυτό σημαίνει ότι το 99,7% του κοινού δεν κινδυνεύει από τον covid είτε είναι εμβολιασμένο είτε όχι.

Τα εμβόλια εξασφαλίζουν καλύτερες πιθανότητες; Λοιπόν, σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία από τη Μασαχουσέτη, όχι απαραίτητα, καθώς αναφέρουν πάνω από 5100 λοιμώξεις και 80 θανάτους πλήρως εμβολιασμένων ασθενών.

Τα ΜΜΕ συνεχίζουν να μας λένε ότι μόνο οι μη εμβολιασμένοι πεθαίνουν, αλλά αυτό είναι ψέμα, όπως και τόσα άλλα ψέματα διαδίδονται όσον αφορά την covid. Λοιπόν, τι νόημα έχει η λήψη ενός πειραματικού εμβολίου εάν το ποσοστό θνησιμότητας του ιού είναι τόσο χαμηλό και το εμβόλιο δεν σας προστατεύει απαραίτητα ούτως ή άλλως;

Δεν έχει νόημα. Η επιστήμη και τα στατιστικά δεν το υποστηρίζουν. Τα εμβόλια δεν μπορούν καν να πιστωθούν με τη μείωση των λοιμώξεων και των θανάτων φέτος· οι αριθμοί μειώθηκαν τον Ιανουάριο – Μόνο το 5% του πληθυσμού είχε εμβολιαστεί μέχρι τον Φεβρουάριο.

Η μόνη εξήγηση για αυτό είναι ότι ο πληθυσμός κατάφερε να πετύχει την ανοσία της αγέλης πριν από πολλούς μήνες. Θυμάστε όταν οι κυβερνήσεις είπαν ότι χρειάζονταν 70% ανοσία της αγέλης ή εμβολιασμό για να σταματήσουν τα lockdown και τις εντολές;

Τα γκολπόστ μετακινήθηκαν αρκετές φορές και η κυβερνητική «επιστήμη» αλλάζει κάθε μήνα. Τώρα ισχυρίζονται ότι η ανοσία της αγέλης δεν έχει σημασία και απαιτούν 100% εμβολιασμό.

Πρέπει να θέσουμε ξανά την ερώτηση – Γιατί η αδυσώπητη κυβέρνηση πιέζει για πλήρη εμβολιασμό; Δεν σώζει ζωές και τα μέτρα παραμένουν ανεξάρτητα από όλα αυτά, οπότε γιατί;
Μπορώ να διατυπώσω μόνο θεωρίες με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, αλλά νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο για τους περισσότερους από εμάς ότι τα εμβόλια ΔΕΝ αφορούν τη δημόσια υγεία ούτε έχουν να σώσουν ζωές.

Προφανώς αφορούν κάτι άλλο…

Όπως έχουν προειδοποιήσει πολυάριθμοι ειδικοί στον τομέα της ιολογίας και των εμβολίων τον τελευταίο χρόνο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος επιβλαβών παρενεργειών για την υγεία όταν πρόκειται για πειραματική τεχνολογία mRNA. Ακόμα και ένας από τους δημιουργούς των εμβολίων mRNA έχει πει ότι υπάρχουν κίνδυνοι από την κυκλοφορία αυτών των κοκτέιλ χειραγώγησης γονιδίων χωρίς περισσότερες δοκιμές. Αξιοσημείωτες είναι οι ανησυχίες για μακροπρόθεσμες διαταραχές όπως αυτοάνοσες διαταραχές και στειρότητα.

Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και οι παγκοσμιοποιητές θα υποστηρίξουν ότι “δεν υπάρχουν στοιχεία” ότι τα εμβόλια mRNA θα προκαλέσουν θανατηφόρες παρενέργειες ή υπογονιμότητα. Εγώ θα υποστήριζα ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι είναι ασφαλή. Τα περισσότερα εμβόλια δοκιμάζονται σε διάστημα 10-15 ετών πριν κυκλοφορήσουν στο κοινό για χρήση. Τα εμβόλια για τον κορονοϊό κυκλοφόρησαν στο κοινό μέσα σε μήνες. Ειλικρινά, δεν έχω καμία πρόθεση να ενεργήσω ως ινδικό χοιρίδιο για ένα μη ελεγμένο εμβόλιο.

Τι γίνεται όμως αν οι ελίτ γνωρίζουν ακριβώς ποιες θα είναι οι παρενέργειες; Τι γίνεται αν τα εμβόλια αποτελούν βασικό μέρος της “Μεγάλης Επανεκκίνησης”;

Το ζήτημα της στειρότητας τραβά ιδιαίτερα την προσοχή του κατεστημένου και θα ήθελα να επισημάνω ένα ιδιαίτερα ύπουλο αφήγημα που εμφυτεύεται στα μέσα ενημέρωσης. Κάθε φορά που οι άνθρωποι ρωτούν για την πιθανότητα στειρότητας που προκαλείται από τα εμβόλια, οι γραφειοκράτες και οι ομιλητές των μέσων ενημέρωσης επιτίθενται και στη συνέχεια λένε «Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι τα εμβόλια προκαλούν στειρότητα, αλλά η Covid-19 μπορεί να την προκαλέσει …» Απλά παρακολουθήστε αυτήν την πρόσφατη ομιλία του κυβερνήτη του Αρκάνσας, όπου ο ίδιος και ο ιατρικός του λακέςλίγο έλειψε να πεταχτούν από την εξέδρα από ένα θυμωμένο κοινό επειδή έκαναν την ίδια προπαγάνδα:

Και ορίστε. Η σκηνή προετοιμάζεται, κατά την άποψή μου, για ένα μαζικό γεγονός στειρότητας και ο ιός θα κατηγορηθεί στη θέση των πειραματικών εμβολίων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το καθεστώς χρειάζεται ποσοστό εμβολιασμού 100%· μη εμβολιασμένοι άνθρωποι θα ήταν απόδειξη του εγκλήματός τους. Αφήστε με να σας εξηγήσω…

Η ανησυχία μου είναι ότι η ατζέντα επανεκκίνησης του Klaus Schwab είναι αδύνατο να εφαρμοστεί με μόνιμο τρόπο, εκτός εάν ο ανθρώπινος πληθυσμός μειωθεί σημαντικά σε σύντομο χρονικό διάστημα (σε μια γενιά ή δύο). Οι παγκοσμιοποιητές μιλούν συνεχώς για τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού. Ελίτ όπως ο Bill Gates έχουν γίνει διάσημοι για αυτό. Είναι περίεργο ότι θα καταστρώσουν ένα σχέδιο για να το θεσπίσουν;

Τι θα συμβεί αν, όπως έχουν προτείνει πολλοί ειδικοί, οι παρενέργειες του εμβολίου δημιουργούν αυτή την κατάσταση ενός πληθυσμού που μειώνεται; Τι γίνεται αν προορίζονται για αυτόν ακριβώς τον σκοπό; Δεν θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα για μερικά χρόνια τουλάχιστον καθώς οι αυτοάνοσες διαταραχές και η στειρότητα χρειάζονται χρόνο για να γίνουν ορατές σε έναν πληθυσμό. Ο μέσος χρόνος για την πραγματική διάγνωση μιας αυτοάνοσης διαταραχής είναι 4,5 χρόνια. Η στειρότητα μπορεί να πάρει έξι μήνες έως ένα χρόνο να διαγνωστεί.

Εάν ένας μεγάλος πληθυσμός εκατομμυρίων ανθρώπων παραμείνει μη εμβολιασμένος μετά τα επόμενα δύο χρόνια, τότε θα αντιπροσωπεύει μια μεγάλη και αδιαμφισβήτητη ομάδα ελέγχου. Μια ομάδα ελέγχου είναι μια ομάδα ατόμων που δρουν ως ένα καθαρό δείγμα που δεν έχει αγγιχτεί από πειραματικά εμβόλια ή φάρμακα. Εάν η εμβολιασμένη ομάδα αρρωστήσει ή πεθάνει από συγκεκριμένες καταστάσεις και η ομάδα ελέγχου δεν έχει υποστεί τα ίδια πράγματα, τότε αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι ότι το εμβόλιο ή το φάρμακό σας είναι δηλητήριο.

Το 50% των Αμερικανών και μικρότερα ποσοστά σε άλλα έθνη αποτελούν ομάδα ελέγχου για τα πειραματικά εμβόλια. Αν κάτι πάει στραβά με τα εμβόλια, τότε θα είμαστε η απόδειξη. Υποψιάζομαι ότι αυτό είναι που φοβούνται πραγματικά οι ελίτ.
Πρέπει να μας υποχρεώσουν να εμβολιαστούμε επίσης – ΟΛΟΙ μας, έτσι ώστε να μην υπάρχει ομάδα ελέγχου και επομένως καμία απόδειξη για το τι έχουν κάνει. Θα μπορούσαν απλά να κατηγορήσουν τις μαζικές διαταραχές υγείας στην ίδια την covid, ή κάποιον άλλο ψεύτικο ένοχο.

Εάν τα εμβόλια είναι ένας δούρειος ίππος που προκαλεί εκτεταμένη ασθένεια ή στειρότητα και οι παγκοσμιοποιητές πιαστούν επειδή υπάρχει μια ομάδα ελέγχου, τότε αυτό θα σημαίνει απόλυτη εξέγερση μαζί με σχοινιά και παλούκια για αυτούς. Η “Μεγάλη Επανεκκίνηση” τους θα καταρρεύσει.

Σίγουρα, αυτό μπορεί να συμβεί ούτως ή άλλως. Τα διαβατήρια εμβολίου είναι η κόκκινη γραμμή για τους περισσότερους ανθρώπους. Βλέπουμε μάλιστα εκτεταμένες διαμαρτυρίες και ταραχές σε μέρη όπως η Ιταλία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Αυστραλία για το δρακόντειο καθεστώς διαβατηρίων. Οι ΗΠΑ, όμως, είναι εκεί που θα διεξαχθεί ο μεγαλύτερος αγώνας, κατά τη γνώμη μου. Έχουμε έναν ένοπλο πληθυσμό, εκατομμύρια εκατομμυρίων εκπαιδευμένους βετεράνους και πολίτες, έναν στρατό με περίπου 70% συντηρητικούς και ανεξάρτητους και μια ιστορική κατανόηση της «ασύμμετρης απειλής». Όπως έχουμε δει σε μέρη όπως το Αφγανιστάν, τα άρματα μάχης, τα αεριωθούμενα αεροσκάφη, οι πύραυλοι και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη δεν αποτελούν εγγύηση για τη νίκη εναντίον μιας αντάρτικης δύναμης.

Τα διαβατήρια εμβολίων δεν πρόκειται να καθιερωθούν εδώ. Απλώς δεν θα το επιτρέψουμε.

Οι παγκοσμιοποιητές έθεσαν σε κίνηση ένα τελικό παιχνίδι – Θα μπορούσε να είναι ένα τελικό παιχνίδι για εμάς, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένα τελικό παιχνίδι για αυτούς. Βρίσκονται σε αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Πρέπει να κάνουν σχεδόν 100% ποσοστά εμβολιασμού τα επόμενα δύο χρόνια ή νωρίτερα. Πρέπει να έχουν τα διαβατήριά του εμβολίου τα επόμενα δύο χρόνια ή νωρίτερα. Και, πρέπει να ενσταλάξουν μόνιμους όρους lockdown στο άμεσο μέλλον για να καταπνίξουν την αυξανόμενη διαφωνία. Βρισκόμαστε τώρα σε ένα είδος αγώνα στον οποίο οι παγκοσμιοποιητές πρέπει να εφαρμόσουν την ατζέντα τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ενώ εμείς πρέπει να κρατήσουμε και να τους κρατήσουμε πίσω μέχρι να φανεί η αλήθεια στις μάζες·η αλήθεια ότι τα lockdowns, τα μέτρα και τα εμβόλια δεν αφορούσαν ποτέ την ασφάλεια και αφορούσαν πάντα τον έλεγχο – από τον κοινωνικό έλεγχο στον έλεγχο του πληθυσμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Η ΑΠΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@