@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

27.8.21

Η απάτη των εμβολίων COVID-19 που οδηγούν στο θάνατο!


ΔΡ. SHERRI TENPENNY: ΠΩΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΕ 3-6 ΜΗΝΕΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ(Βίντεο)Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

H Δρ Sherri J. Tenpenny είναι ιατρός οστεοπαθολογίας, πιστοποιημένη σε τρεις ιατρικές ειδικότητες. Ευρέως θεωρείται ως η πιο πεπειραμένη και ειλικρινής γιατρός σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις που μπορούν να έχουν τα εμβόλια στην υγεία, η Δρ Tenpenny έχει φιλοξενηθεί σε εκατοντάδες ραδιοφωνικά και εθνικά τηλεοπτικά προγράμματα (συμπεριλαμβανομένου του Dr. Oz Show και του Today Show Australia). Έχει κάνει διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο του Κλίβελαντ και στην Ιατρική Σχολή Case Western Reserve και έχει μιλήσει σε συνέδρια, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, ως αναγνωρισμένη εμπειρογνώμονας σε ευρύ φάσμα θεμάτων στον τομέα της Ολοκληρωμένης Ιατρικής, όπως η υγεία του μαστού, η θερμογραφία του μαστού, οι γυναικίες ορμόνες, ιατρικές χρήσεις ιωδίου και οι ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν τα εμβόλια στην υγεία. Είναι επίσης μια φωνή που αγωνίζεται σχετικά με εμβόλια και τρέχοντα γεγονότα. Τώρα, προειδοποιεί το κοινό ότι τα αποτελέσματα της απόθεσης του εμβολίου COVID θα ξεκινήσουν σε 3 έως 6 μήνες.

https://www.drtenpenny.com/Η Δρ Tenpenny έγραψε: «Σύμφωνα με το Coronavirus Vaccine Tracker, από τις 26 Δεκεμβρίου 2020, 83 εμβόλια βρίσκονται στη φάση 1, 2 ή 3 κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους και ζώα, με 18 να πλησιάζουν τα τελικά στάδια της δοκιμής. Ποτέ πριν δεν έχουν δοκιμάσει τόσες πολλές εταιρείες ταυτόχρονα τόσα διαφορετικά εμβόλια, έναντι ενός ιού που δεν έχει απομονωθεί. Από αυτά που δοκιμάστηκαν, πέντε εμβόλια είναι τώρα πρώιμης χρήσης, με τρία εμβόλια εγκεκριμένα για κλινική χρήση Pfizer, Moderna και AstraZeneca. «

https://vaxxter.com/the-covid-vaccines-part-1/

https://www.nytimes.com/interactive/2020/science/coronavirus-vaccine-tracker.html

https://t.me/c/1284730631/2342

• Κατοικίδια και δοκιμές: Το COVID-19 Mania πηγαίνει από το γελοίο στο παράλογο (βίντεο)

• Όταν πρόκειται για εμβόλια, ποιος πραγματικά σκοτώνει παιδιά, Μπιλ Γκέιτς; (Βίντεο)

• Σπάνιες διαταραχές του αίματος που εμφανίζονται μετά τη λήψη του COVID Vaxx

• Σκέφτεστε το εμβόλιο COVID-19; ΠΡΩΤΟ Διαβάστε αυτές τις αναφορές ΘΑΝΑΤΩΝ & ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ

• Pets & Tests: COVID-19 Mania Goes From Ridiculous To Absurd (Video)

• When It Comes To Vaccines, Who Is Really Killing Children, Bill Gates? (Video)

• Rare Blood Disorders Showing Up After People Get COVID Vaxx

• Considering the COVID-19 Vaccine? FIRST Read these Reports of DEATHS & INJURIES

https://thewashingtonstandard.com/pets–tests–covid-19-mania–goes–from–ridiculous–to–absurd–video/

https://thewashingtonstandard.com/when-it-comes-to-vaccines-who-is-really-killing-children-bill-gates-video/
https://thewashingtonstandard.com/rare-blood-disorders-showing-up-after-people-get-covid-vaxx/

https://thewashingtonstandard.com/considering-the-covid-19-vaccine-first-read-these-reports-of-deaths-injuries/

«Είστε πρόθυμοι να κάνετε την ένεση με κάτι άγνωστο και να μην το δοκιμάσετε ποτέ πριν σε ανθρώπους;» αυτη ρωταει.

Σε τελική ανάλυση, οι άνθρωποι είναι τώρα τα ινδικά χοιρίδια για αυτές τις ενέσεις.

Η Tenpenny προειδοποιεί ότι όσοι έχουν πάρει το εμβόλιο θα αρχίσουν να αρρωσταίνουν και πολλοί θα πεθάνουν εντός 3-6 μηνών.

Αυτή είναι μια πολύ ξεκάθαρη έκθεση στις ενέσεις του Γκέιτς.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την εντυπωσιακή συνέντευξη.

DR. SHERRI TENPENNY EXPLAINS HOW THE DEPOPULATION COVID VACCINES WILL START WORKING IN 3-6 MONTHS
Η Δρ Tenpenny αποκαλύπτει επίσης τη διαφθορά της ένεσης AstraZeneca, ξέρετε αυτό που περιέχει βρεφικό ιστό.

«Αυτός ο υποψήφιος εμβολίου παρουσιάζει ενδιαφέρον επειδή οι κλινικές μελέτες, που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, δημοσιοποιήθηκαν ευρέως ως το πρώτο και πολλά υποσχόμενο εμβόλιο», έγραψε. «Ωστόσο, τον Μάιο του 2020, αναφέρθηκε ότι όλοι οι εμβολιασμένοι πίθηκοι που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με το εμβόλιο της Οξφόρδης μολύνθηκαν όταν προκλήθηκαν. Τότε, γιατί η εταιρεία προχώρησε με το μετονομαζόμενο υποψήφιο εμβόλιο AZD1222; Επειδή παρόλο που το εμβόλιο δεν προστάτευε τα ζώα από μόλυνση, μετριάζει την ασθένεια. Παρακολουθήστε αυτόν τον τύπο λογικής, καθώς τα εμβόλια 80+ COVID προσπαθούν να εισέλθουν στην αγορά εμβολίων πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων. «

https://www.nytimes.com/live/2020/12/08/world/covid-19-coronavirus/a-new-paper-from-oxford-on-the-astrazeneca-vaccine-does-little-to-answer-the-most-pressing-questions-about-its-data

https://www.forbes.com/sites/williamhaseltine/2020/05/16/did-the-oxford-covid-vaccine-work-in-monkeys-not-really/?sh=27a09c723c71

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.05.13.093195v1.full.pdf

Έχει επίσης προειδοποιήσει για ένα ψυκτικό συστατικό στα εμβόλια COVID, το μπλε αίμα των καβουριών πέταλο.

https://vaxxter.com/chilling-ingredient-in-covid19-vaccine/

Blue Blood?! – Horseshoe Crabs

Τέλος, προειδοποίησε ότι κάθε ζώο που δοκιμάστηκε σε μια μελέτη του 2012 που είχε εμβολιαστεί για τον ιό SARS-CoV και στη συνέχεια είχε εκτεθεί εκ νέου είχε σοβαρά προβλήματα.

https://vaxxter.com/covid-vaccines-part-2/

Σε μια μελέτη του 2012 για ποντίκια, κουνάβια, χάμστερ και πιθήκους Cynomolgus, χρησιμοποιώντας διάφορες πρωτεΐνες κοροναϊού και διάφορα επικουρικά, οι ερευνητές ανέφεραν ανοσοπαθολογία σε κάθε ζώο που είχε εμβολιαστεί και στη συνέχεια επανεκτέθηκαν σε ιό SARS-CoV.

Οι ερευνητές δήλωσαν σαφώς τα ακόλουθα:

Αυτή η συνδυασμένη εμπειρία παρέχει ανησυχία για δοκιμές με εμβόλια SARS-CoV σε ανθρώπους. Έχουν διεξαχθεί κλινικές δοκιμές με εμβόλια SARS κορανοϊού και έχουν αναφερθεί ότι προκαλούν αποκρίσεις αντισωμάτων και ότι είναι «ασφαλείς». Ωστόσο, τα αποδεικτικά στοιχεία για την ασφάλεια είναι για ένα μικρό χρονικό διάστημα παρατήρησης. Η ανησυχία που προκύπτει από την παρούσα έκθεση είναι για μια ανοσοπαθολογική αντίδραση που λαμβάνει χώρα μεταξύ εμβολιασμένων ατόμων σχετικά με (εκ νέου) έκθεση σε μολυσματικό SARS-CoV, τη βάση για την ανάπτυξη εμβολίου για το SARS.

Οι ερευνητές κατέληξαν στα εξής:

Τα εμβόλια SARS-CoV επάγουν όλα τα αντισώματα έναντι της μόλυνσης με SARS-CoV. Ωστόσο, η [ιογενής] πρόκληση των ποντικών στα οποία χορηγήθηκε οποιοδήποτε από τα εμβόλια οδήγησε στην εμφάνιση ανοσοπαθολογίας τύπου Th2 που υποδηλώνει υπερευαισθησία στα συστατικά του SARS-CoV. Υποδεικνύεται προσοχή κατά τη διαδικασία εφαρμογής εμβολίων SARS-CoV σε ανθρώπους.

• • Δεκάδες αναπτύσσουν σπάνια διαταραχή αίματος και γιατρός πεθαίνει μετά τη λήψη COVID Vaxx

• • Η γυναίκα πεθαίνει μέσα σε λίγες ώρες από τη λήψη εμβολίου Pfizer: Αυτός είναι ο προφανής λόγος που τα κύρια μέσα και οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας λογοκρίνονται παράνομα

• • «Παράξενα συμπτώματα COVID που δεν έχετε ξαναδεί»; – Ο πρώην δημοσιογράφος του CBS Healthwatch λέει, «Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική»

• • ΜΕΛΕΤΗ: Το εμβόλιο Μπιλ Γκέιτς DTP σκότωσε 10 φορές περισσότερα κορίτσια της Αφρικής από την ίδια τη νόσο

• • #AskTheExperts – Shemirani, Corbett, Madej & Kaufman – Η διάθεση εμβολίων έχει ξεκινήσει, αυτό είναι που δεν λέτε!

• • Ο παραλήπτης εμβολίου Moderna με δυσμενείς επιπτώσεις μιλάει και το CDC λέει ψέμματα για τους θανάτους COVID

• • Διάθεση εμβολίων, ανεπιθύμητες ενέργειες, χειρισμός δεδομένων και εξαπάτηση

• • Μια ιστορία των εμβολίων στο παρόν Εμβόλιο Pfizer COVID & οι κίνδυνοι τους με την Dr. Carrie Madej

• • Δρ Carrie Madej για τα Υδροτζέλ (Hydrogels), εμφυτεύσιμοι βιοαισθητήρες DARPA και το ερχόμενο εμβόλιο


Μετά τη δεύτερη ένεση Pfizer, πεθαίνει μια «υγιής» 28χρονη μητέρα

Η Σάρα δεν είχε απολύτως τίποτα που να μην ήταν εντάξει μαζί της. Ήταν τόσο υγιής!
Μιας 28χρονη εργαζόμενη στον τομέα της υγείας πέθανε λίγο μετά τη δεύτερη ένεση του πειραματικού εμβολίου COFID-19 της Pfizer.
Η Sara Stickles, διατροφολόγος στο Σουηδικό Αμερικανικό Νοσοκομείο (SAH) στο Rockford, βρισκόταν στη σειρά για τη δεύτερη σύριγγα του πειραματικού εμβολίου στις 2 Φεβρουαρίου όταν έστειλε μήνυμα στον πατέρα του μικρού γιου της: «Παίρνω το Covid τώρα – Εμβόλιο. Αν μου συμβεί κάτι, υποσχεθείτε ότι θα είστε πάντα εκεί για μένα … Για παράδειγμα, αν εγώ μείνω εγκεφαλικά νεκρή ή δεν μπορώ πλέον να περπατήσω, lol … δεν ξέρω. «

Μόλις πέντε ημέρες αργότερα, υπέφερε από εγκεφαλικό ανεύρυσμα και μεταφέρθηκε στον SAH, όπου έπεσε σε βαθύ κώμα. Αργότερα εκείνο το βράδυ ελικόπτερο στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν Νοσοκομείο στο Μάντισον. Στις 10 Φεβρουαρίου, η δίδυμη αδερφή της Stickles, Kara Stickles, δημοσίευσε στο Facebook ότι η Sara «δεν έχει εγκεφαλική δραστηριότητα».

Ξεκινώντας με την πρώτη ένεση του πειραματικού εμβολίου mRNA, υπήρχαν προβλήματα. Η Kara είπε στο LifeSiteNews ότι η αδερφή της «άλλαξε … θα είχε πολλούς πονοκεφάλους» και θα έμενε ναυτία. Ερυθρές κηλίδες αναπτύχθηκαν επίσης σε όλο το σώμα της.

Μετά την απώλεια συνείδησης της Sara και τον επακόλουθο θάνατο από τη δεύτερη ένεση, η Kara λέει ότι η διάγνωση από το ιατρικό προσωπικό ήταν αρτηριοφλεβική δυσπλασία (AVM), αλλά έχει τις αμφιβολίες της.

Δεν είχε απολύτως τίποτα που να μην ήταν εντάξει μαζί της. Ήταν τόσο υγιής! »Είπε η Κάρα. «Έχω την αίσθηση ότι αυτό δεν προήλθε από κάτι που ήταν στον εγκέφαλό της … αυτή ήταν όλό φταίξιμο της σύριγγας εμβολίου COVID.»

«Νιώθω ότι οι γιατροί ψεύδονται, το νοιώθω ειλικρινά», είπε. «Αν ήταν από τον εμβολιασμό COVID, δεν θα το παραδεχτούν… θα προσπαθήσουν να το κατηγορήσουν για κάτι άλλο. Για να είμαι ειλικρινής, έχω την αίσθηση ότι έτσι είναι.»

Δήλωσε επίσης ότι η δίδυμη αδερφή της τουλάχιστον ένιωθε ότι η απασχόλησή της με τον SAH την ανάγκασε να κάνει αυτές τις ενέσεις σε κάποιο επίπεδο. «Μου είπε ότι έπρεπε να πάρει (τις σύριγγες) επειδή εργαζόταν σε νοσοκομείο και το COVID συνέχιζε να είναι θέμα», είπε η Kara Stickles.

Όταν ρωτήθηκε αν οι ενέσεις ήταν υποχρεωτικές στον SAH και η δουλειά της Sara εξαρτάται από αυτήν, απάντησε: «Δεν ξέρω 100 τοις εκατό, αλλά ξέρω … το έκανε επειδή πίστευε ότι ήταν απαραίτητο, τουλάχιστον … Είμαι σίγουρη ότι έπρεπε να το κάνει.

Η ειδική για την υγεία και ευεξία των Υιών της Ελευθερίας, Kate Shemirani, προειδοποίησε:

Όλα τα ζώα σε προηγούμενες μελέτες εμβολίων mRNA πέθαναν όταν έγινε επανεισαγωγή στον ιό στο mRNA. Αυτό είναι ανήθικο να κάνουμε σε ανθρώπινες δοκιμές. Θάνατοι σε ζώα Αυτό οφείλεται στις ακίδες των πρωτεϊνών.

Αυτή η ένεση mRNA δεν είναι εμβόλιο. Δεν πληροί τον νομικό ορισμό του εμβολίου. Ωστόσο πληροί τον ορισμό μιας συσκευής σε:

https://www.fda.gov/medical-devices/classify-your-medical-device/how-determine-if-your-product-medical-device

Οι δοκιμές φάσης 3 θα πρέπει να προκαλούν μεγάλη ανησυχία. Μη ολοκληρωμένο. Αυτό συμβαίνει όταν μια κοόρτη παρακολουθείται για μια περίοδο 7-15 ετών για τον προσδιορισμό των καθυστερημένων ADR. Δεν μπορεί κανείς να σταματήσει τον καταρράκτη γεγονότων που θα συμβούν με μια συσκευή mRNA τοποθετημένη σε κάθε κύτταρο του σώματος.

Όταν έρχεστε σε επαφή με τον ιό και το ανοσοποιητικό σας σύστημα διεγείρεται για να απαλλαγείτε από τον ιό και το σώμα σας βλέπει ότι έχετε τις ιικές πρωτεΐνες στα δικά σας κύτταρα και όργανα και στα αντισώματα της μνήμης σας… τον μηχανισμό που δημιουργεί συγκεκριμένα μακροπρόθεσμα αντισώματα ενάντια σε ένα παθογόνο…. το προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σας σύστημα…. θα ξεκινήσει να δημιουργεί βλάβη στα όργανα σας. ** η κατάσταση θα εμφανιστεί αρχικά καθώς ακολουθεί σήψη και ανεπάρκεια οργάνων!

Μην ανησυχείτε για τις δοκιμές σε ζώα φάσης 1 και 2.

Αυτό είναι το μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα.

Έχουμε περίπου 10 δισεκατομμύρια μίλια DNA. Είναι η μπλε δική μας εκτύπωση. Ο δυαδικός μας κώδικας. Το πρόγραμμα υπολογιστών μας. Βγάλτε ένα κομμάτι. Βάλτε ένα επιπλέον κομμάτι. Μεταφέρετε ένα κομμάτι από το ένα μέρος στο άλλο. Είστε αλλαγμένοι για πάντα. ** Το RNA ή οποιοσδήποτε αγγελιοφόρος RNA μπορεί δυνητικά να μετατραπεί σε DNA παρουσία του ενζύμου «αντίστροφη μεταγραφάση». Τότε αυτό το DNA θα μπορούσε στη συνέχεια να συνδεθεί με το φυσικό σας DNA. Υπάρχει η πιθανότητα μετατροπής του εμβολίου RNA σε DNA και στη συνέχεια μόνιμη εισαγωγή στο δικό σας DNA.

Βρίσκεστε πλέον χωρίς δικαιολογία σε αυτό το σημείο. Εάν πάρετε το εμβόλιο COVID, δεν έχετε να επιρρίψετε καμία ευθύνη σε κάποιον, παρά μόνο σε εσάς εάν αρρωστήσετε ή πεθάνετε. Σας προειδοποιήσαμε.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) στις ΗΠΑ δημιούργησε επίσης ένα έγγραφο το περασμένο φθινόπωρο όπου απαριθμήθηκαν οι πιθανές παρενέργειες των πειραματικών εμβολίων COVID-19, όπως εγκεφαλικό επεισόδιο, εγκεφαλίτιδα, αυτοάνοσες ασθένειες, γενετικές ανωμαλίες, ασθένεια Kawasaki και θάνατος.
Οι διαθέσιμες αναφορές έδειξαν ότι μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 18 Φεβρουαρίου 2021 υπήρχαν περισσότερα από 19.907 περιστατικά ανεπιθύμητων ενεργειών, «συμπεριλαμβανομένων 1.095 θανάτων και 3.767 σοβαρών τραυματισμών».

Περίπου το ένα τρίτο αυτών των θανάτων που αναφέρθηκαν «συνέβησαν εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό και το 48% των ανθρώπων που πέθαναν αρρώστησαν εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό.»

Μια πρόσφατη ανάλυση του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Ισραήλ δείχνει ότι το πειραματικό εμβόλιο Pfizer σκότωσε «περίπου 40 φορές περισσότερους (ηλικιωμένους) ανθρώπους» από ό, τι θα είχε και «260 φορές» περισσότερους από αυτούς κάτω των 65 ετών από τον ιό COVID -19 στο δεδομένο χρονικό πλαίσιο. «

Πουθενά στη σελίδα πληροφοριών της SAH στο COVID-19 δεν εξηγείται σε ποιο βαθμό είναι ωφέλιμο για έναν υγιή 28χρονο να εκθετει τον εαυτό του σε τόσο περιττούς κινδύνους.

Sons of Liberty Media

Πηγή

https://www.dcclothesline.com

flux.md

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

https://newtube.app/fake_pandemic/HCmdEog?__cf_chl_jschl_tk__=683eafd695971924f3451aedb1810fad27fc059f-1615129002-0-Aawg-TnhGx-LyuZjlvIjAQC0Wy95AF-I6roBZJJl2FYB1Q24zQ4RZ7WxcxZvVvu5UrdH3nPfdRwHT8lbwpP2G1ZzfVsm1EU4oxe_xnYjjHFXFLmNWlkcAHgUQ2OufV9eJLPRqh0xTxeY7Ik058CfkA2lMq7EwuRlCBLO59I9ijUB1S6–GD3_zPCEH4nJ7bNT17TCMCvaHq-3WuaMNzHzr7j8V9xt2Ebq7PZX-AzeZnva_diPfV_lSq503HDC4Cc_r5HowlwHk3NbmycCYHBuFsDMGawr9eCjBH5bxSJeMXigKFY_5Zb-SqXqV-3dUBI6dfVuG7q-3I-PZgXyAZ90B12F30e-_8wktofcIzDjNUS

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@