@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

9.8.21

Tο «δικαίωμα στη λήθη» (right to be forgotten) από το Ευρωπαϊκό Κομμουνιστικό εβραϊκό Δικαστήριο...

ΕΒΡΑΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ 

ΣΧΟΛΙΟΝ:
Δηλαδή με απλό τρόπο όλες οι ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ και τα εγκλήματα των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ των ΝΑΖΙ, των ΤΟΥΡΚΩΝ, θα παραγράφονται από τον Παγκόσμιο ΕΒΡΑΪΚΟ ΙΣΤΟ... Δεν θα μαθαίνουν οι ΝΕΟΙ τις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ στον ΠΛΑΝΗΤΗ!..... Και βέβαια ούτε των ΝΑΖΙΣΤΩΝ.... 

Θα διαγραφούν οι σφαγές των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ, που έσφαξαν το μισό πληθυσμό, τους ΕΛΛΗΝΕΣ μόνον!... 

!~~~~~~~@~~~~~~!


ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!... 

ΕΒΡΑΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ... ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ... ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΙΣΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ...


Με ποιον τρόπο εφαρμόζετε την πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σχετικά με το «δικαίωμα στη λήθη» (right to be forgotten);

Η πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου έχει έντονες συνέπειες στις μηχανές αναζήτησης στην Ευρώπη. Το δικαστήριο θεώρησε ότι συγκεκριμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν από μηχανές αναζήτησης όπως το Google να καταργήσουν τα αποτελέσματα αναζητήσεων που περιλαμβάνουν το όνομά τους. Για να έχουν αυτό το δικαίωμα οι χρήστες, οι πληροφορίες που εμφανίζονται θα πρέπει να είναι "ακατάλληλες, να μην είναι ή να έχουν πάψει να είναι συναφείς ή υπερβολικές.

Από τη δημοσίευση αυτής της απόφασης στις 13 Μαΐου 2014, καταβάλλουμε συνεχώς προσπάθειες για να συμμορφωθούμε σε αυτήν. Πρόκειται για μια περίπλοκη διαδικασία επειδή θα πρέπει να αξιολογούμε κάθε μεμονωμένο αίτημα και να εξισορροπούμε τα δικαιώματα του ατόμου για τον έλεγχο επί των προσωπικών του δεδομένων με το δικαίωμα του κόσμου στην ενημέρωση και τη διανομή πληροφοριών.

Εάν θέλετε να υποβάλετε κάποιο αίτημα κατάργησης, συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα ιστού. α λάβετε μια αυτόματη απάντηση με την οποία θα επιβεβαιώνουμε ότι έχουμε λάβει το αίτημά σας. Στη συνέχεια, θα αξιολογήσουμε την περίπτωσή σας. Λάβετε υπόψη ότι αυτό ενδέχεται να χρειαστεί χρόνο καθώς έχουμε ήδη λάβει πολλά αιτήματα αυτού του είδους. Κατά την αξιολόγηση του αιτήματός σας, θα εξετάσουμε αν τα αποτελέσματα περιέχουν παλιά στοιχεία σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Θα ελέγξουμε επίσης αν υπάρχει ενδιαφέρον από το κοινό για τις πληροφορίες που απομένουν στα αποτελέσματα αναζήτησής μας, για παράδειγμα, αν σχετίζονται με οικονομικές απάτες, επαγγελματική αμέλεια, καταδικαστικές αποφάσεις ή τη δημόσια συμπεριφορά σας ως ένας κυβερνητικός υπάλληλος (εκλεγμένος ή μη). Πρόκειται για δύσκολες αποφάσεις και ως ιδιωτική εταιρεία ενδέχεται να μην είμαστε στην κατάλληλη θέση να αποφασίσουμε σχετικά με την περίπτωσή σας. Σε περίπτωση που διαφωνείτε με την απόφασή μας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της περιοχής σας.

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τις αρχές προστασίας δεδομένων και με άλλους φορείς μέσα στους επόμενους μήνες, για να βελτιώσουμε την προσέγγισή μας. Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αποτελεί σημαντική αλλαγή για τις μηχανές αναζήτησης. Παρόλο που ανησυχούμε για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει, ταυτόχρονα θεωρούμε πως είναι σημαντικό να σεβαστούμε την απόφαση του Δικαστηρίου και να εργαστούμε σκληρά για να καταλήξουμε σε μια διαδικασία η οποία θα συμμορφώνεται με το νόμο.

Όταν αναζητάτε κάποιο όνομα, ενδέχεται να εμφανιστεί μια ειδοποίηση, η οποία θα σας ενημερώνει ότι τα αποτελέσματα ενδέχεται να έχουν τροποποιηθεί σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας δεδομένων στην Ευρώπη. Εμφανίζουμε αυτήν την ειδοποίηση στην Ευρώπη, όταν ένας χρήστης αναζητά πολυάριθμα ονόματα και όχι απλώς σελίδες που έχουν θιγεί από κάποια κατάργηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@