@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

14.9.21

Τηλεφωνούν από το Μαξίμου σε όλα τα ΜΜΕ να "θάψουν" την είδηση του θανάτου από το εμβόλιο

Τηλεφωνούν από το Μαξίμου σε όλα τα ΜΜΕ να "θάψουν" την είδηση του θανάτου! ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!..."Έφυγε" ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ο εισαγγελέας εφετών Γιώργος Τσιρώνης μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου.
Του Άρη Σπίνου

Όπως ήδη έχει αναφέρει το edolio5 σε σχετικό ρεπορτάζ έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 60χρονος Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών και ποιητής, Γιώργος Τσιρώνης. Εδώ και μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κώμα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον, ο κ. Τσιρώνης είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca. Δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του, στις 2 Απριλίου 2021, εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι τα τηλεφωνήματα που γίνονται από κυβερνητικά στελέχη στα ελεγχόμενα ΜΜΕ για να μην παιχτεί η είδηση! Η ανεξάρτητη δημοσιογραφία... πάλι μεγαλουργεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@