@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

1.9.21

«Αγαπητέ Θεέ»:Το ταχυδρομείο του Ισραήλ κατακλύζεται από γράμματα


Η πανδημία δεν επιτρέπει σε πιστούς να ταξιδέψουν ώστε να τοποθετήσουν τις προσευχές


«Αγαπητέ Θεέ, παρακαλώ τερμάτισε την πανδημία του κορωνοϊού», έγραψε ένα αγόρι από τη Γερμανία. «Και σε παρακαλώ, κάνε τους γονείς μου να μου αγοράσουν ένα νέο iPhone και ηχεία JBL.»

Η πανδημία κορωνοϊού μπορεί να σταμάτησε τον τουρισμό προς τους Αγίους Τόπους, αλλά τους τελευταίους 12 μήνες ο αριθμός των επιστολών που έφτασαν στο ταχυδρομείο του Ισραήλ με παραλήπτη τον Θεό τριπλασιάστηκαν. Σε πολλές από αυτές το αίτημα είναι να τεθεί υπό έλεγχο ο Covid-19, σε άλλες κυριαρχεί η μετάνοια και ζητείται συγχώρεση, ενώ σε αρκετές το αίτημα -ίσως και ως αποτέλεσμα των lockdown που σχετίζονται με τον ιό- είναι να έρθουν νέοι φίλοι στη ζωή τους, σύμφωνα με ανακοίνωση του ταχυδρομείου.

Ο ραβίνος του Δυτικού Τείχους θα τοποθετήσει τα γράμματα αυτά στο τείχος του βιβλικού εβραϊκού ναού. Η τοποθέτηση επικλήσεων στις πέτρες του Δυτικού Τείχους ή Τείχους των Δακρύων είναι ένα εβραϊκό τελετουργικό που πλέον έχει αναληφθεί από το ταχυδρομείο της χώρας τώρα που οι τουρίστες δεν μπορούν να κάνουν το ταξίδι οι ίδιοι.

Όπως σημειώνει το πρακτορείο, δεν είναι μόνο το θέμα των επικλήσεων που αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες (πριν δύο χρόνια ο Covid δεν υπήρχε), αλλά και ο τρόπος με τον οποίο οι πιστοί απευθύνονται στον Θεό: Κάποτε οι επιστολές κυριαρχούσαν αλλά καθώς η τεχνολογία εξελίσσονταν εμφανίστηκαν οι γραμμές φαξ και στη συνέχεια οι εξιδεικευμένοι ιστότοποι που δέχονται επικλήσεις και προσευχές των πιστών.

Πηγή: newmoney / Bloomberg / 
brief.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@