@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

4.9.21

ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

Ο ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ - Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Έναν Έλληνα Έτρωγαν οι Εβραίοι κάθε χρόνο


Το »Ολοκαύτωμα» σύμφωνα με τις εβραικές θυσίες!!

Ακόμα μια αρχαία αναφορά έχουμε από τον Φλάβιο Ιώσηπο στο έργο του Κατά Απίωνος.

Σύμφωνα με τον Απίωνα, όταν ο βασιλιάς Αντίοχος ο Επιφανής μπήκε στο ναό της Ιερουσαλήμ βρήκε έναν Έλληνα δεμένο σε ένα κρεβάτι ενώ γύρω του υπήρχαν κάθε είδους λαχταριστά εδέσματα και πλούσια πιάτα.

Ο άνδρας απεκάλυψε πως οι Εβραίοι τον αιχμαλώτισαν, τον κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο στο ναό και καθημερινά τον τάιζαν με τη βία κάθε είδους φαγητό.

Αρχικά η κατάσταση αυτή δεν τον δυσαρέστησε παρά μόνο τον παραξένεψε, μέχρι που οι υπηρέτες του ναού του αποκάλυψαν τη μοίρα που τον περίμενε: ήταν προορισμένος να πεθάνει σε θυσία την οποία οι Εβραίοι τελούν κάθε χρόνο σε προκαθορισμένη μέρα. »

Οι Εβραίοι αιχμαλωτίζουν έναν Έλληνα έμπορο» είπαν οι υπηρέτες, «και τον ταΐζουν για έναν ολόκληρο χρόνο. Μετά τον πάνε στο δάσος, όπου τον θυσιάζουν σύμφωνα με το τελετουργικό της θρησκείας τους. Τότε τρώνε τα εντόσθια, ενώ τη στιγμή της θυσίας του Έλληνα ορκίζονται μίσος για όλους τους Έλληνες. Το τεμαχισμένο πτώμα το εγκαταλείπουν σε ένα χαντάκι».

Κατά τον Ιώσηπο, πηγή αυτής της ιστορίας δεν είναι ο Απίωνας, ο οποίος την αντέγραψε από παλαιότερες πηγές, κάτι που δείχνει πως παρόμοιες ιστορίες πρέπει να είχαν καταγραφεί και σε παλαιότερες εποχές.

Ο ιστορικός Δίων Κάσσιος περιγράφοντας την Ιουδαϊκή επανάσταση της Κυρήνης το 115, αναφέρει με αηδία πως οι Εβραίοι έτρωγαν τα πτώματα των Ελλήνων και Ρωμαίων που είχαν πεθάνει στη μάχη, άλειφαν το πρόσωπο και το σώμα τους με το αίμα των νεκρών και χρησιμοποιούσαν τα εντόσθια για ζώνες.

Ασφαλώς αυτή η πρακτική από κάπου πρέπει να ξεκινάει και δεν αποτελεί έκπληξη για όσους έχουν διαβάσει την Παλαιά Διαθήκη πως η ρίζα του κακού βρίσκεται ακριβώς εκεί. Στο βιβλίο «Κριταί» της Παλαιάς Διαθήκης, κεφάλαιο11, έκπληκτοι παρακολουθούμε τον Ιεφθάε να προσφέρει ανθρωποθυσία στο θεό της Βίβλου την ίδια του την κόρη. Ο βιβλικός θεός όχι μόνο δεν τιμωρεί τον σφαγέα πατέρα, αλλά δεν γίνεται καν αναφορά ή προτροπή προς τους πιστούς να μην ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα! Αντιθέτως, ο Ιεφθάε θεωρείται ήρωας και άξιος να αναφέρεται η ιστορία του στο «ιερό» βιβλίο.

Στο επόμενο βίντεο που είναι συγκλονιστικό θα δείτε τι εστί Ιουδαιοχριστιανική θρησκεία και εβραϊκές συνήθειες. 

Ίσως κάποτε ο δυτικός κόσμος των επιστημών και της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης κατανοήσει έστω για μερικά λεπτά, γιατί αυτός ο λαός χιλιάδες χρόνια έχει τις δικές του συνήθειες. Συνήθειες που εμείς, οι πιο πολλοί από εμάς, δεν κατανοούμε. Αυτές τις αθλιότητες ο Ναζωραίος τις έκανε γαργάρα!!

Οι Εβραίοι θυσίαζαν τα παιδιά τους ζωντανά, σαν ιερά ολοκαυτώματα, εφόσον τα θύματα παραδίδονταν ολοσχερώς στη φωτιά . Τα έριχναν μέσα στα Τόφετ (Tophet), ένα είδος πιθαριού φούρνου για να κατευνάσουν τον Μολώχ. Για χάριν της συλλογικής ευημερίας της κοινότητας είτε χάριν της συντήρησης ενός ταμπού, είτε χάριν απόδειξης της αφοσίωσης προς τη θεότητα που απαιτεί τη θυσία.

Το Tophet, ένα είδος πιθαριού φούρνου για να κατευνάσουν τον Μολώχ

Η έννοια »Ολοκαύτωμα» είναι η θυσία των παιδιών τους στην πυρά κατά την αρχαιότητα που αργότερα πολύ πονηρά, οι Εβραίοι άλλαξαν στο ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Ναζί. Η εγκληματική παραποίηση της πραγματικότητας και από θύτες να βγαίνουν πάντα θύματα, είναι η ιδιότητά τους. Τις δικές τους τελετουργικές αρχαίες ανθρωποθυσίες τις εφαρμόζουν σε όλη την υφήλιο, για αυτό άλλωστε χρειάζονται την δημιουργία της Νέας τάξης. Η εβραϊκή σάρκα δεν τους φτάνει για να θρέψουν το θεριό «ΘΕΟ» Γιαχβέ που αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν και διατηρούν προς όφελός τους.


Ο Λούθηρος έγραψε στο βιβλίο του, «Από τους Εβραίους και τα ψέματά τους:» «Αυτοί μαχαίρωσαν και διαπέρασαν το σώμα του νεαρού αγοριού, Simon του Trent. Έχουν επίσης δολοφονήσει και άλλα παιδιά … Ο ήλιος ποτέ δεν θα λάμψει για τους πιο αιμοδιψής και εκδικητικούς ανθρώπους, αλλά αυτοί φαντάζονται ότι είναι οι άνθρωποι του Θεού, και οι οποίοι επιθυμούν και πιστεύουν ότι πρέπει να δολοφονήσουν και να συντρίψουν τα έθνη.

Στο βίντεο ο ερευνητής Χάρελ Ρομ αναφέρεται σε μια περίπτωση αιχμαλωσίας ενός Έλληνα από τους Εβραίους γύρω στο 168 πριν και στον τρόπο θυσίας του σύμφωνα με την αρχαία εβραϊκή συνήθεια. Ετησίως και σε καθορισμένο χρόνο, με το Πάσχα τους, αφού τον είχαν απαγάγει, τον σκότωσαν, τον έκοψαν σε κομμάτια, και έφαγαν από την σάρκα του. Στη συνέχεια ορκίστηκαν την αιώνια εχθρότητα εναντίον των Ελλήνων. Αργότερα αυτός ο κανιβαλισμός καθιερώθηκε ως Εβραϊκό έθιμο!! 

Όλα αυτά βέβαια η Εβραιορθοδοξία τα κάνει γαργάρα!!

Δείτε το βίντεο:
Ritual murder revisited.2-8

Τα Ελληνόπουλα που αργότερα ο περιούσιος λαός με τελετουργικό τρόπο θυσίασε στο όνομα του Ιησού πρέπει να είναι χιλιάδες.

Jewish Occult Murders by Rev. Dr. (of law) Matt Hale – book cover

Πρέπει να κατανοήσουμε ένα πράγμα, η θυσία των λαών στο όνομα του εκλεκτού λαού του «θεού τους» είναι τελετουργική συνήθεια χιλιάδων χρόνων, το DNA τους κουβαλάει την ανθρωποθυσία. Είναι το αίτημα για κάποιο αντάλλαγμα, « σου δίνω, για να μου δώσεις» ή «δώσε, για να σου δώσω».

Μήπως η ανοικτή φάρμα στη Γαζα είναι γι αυτό το λόγο; Γιατί στόχοι τους ειναι τα παιδάκια; Γιατί σκοτώνουν συνέχεια εκατοντάδες παιδιά και δεν μιλάει κανείς; Σχολεία, και παιδάκια που παίζουν μπάλα στην παραλία, τα θύματα. Ο αντι-Παλαιστινιασμός γιατί δεν είναι αντι-Σιμιτισμός; Δεν υσχύει η ίδια λογική για όλους τους λαούς; Ααα, όχι για τον εκλεκτό…

Οι εβραίοι προτιμούν τα παιδιά κάτω των επτά χρονών. Βέβαια δεν γνωρίζουν όλοι οι Εβραίοι την τελετουργική προέλευση των ανθρωποθυσιών για χάριν του Γιαχβέ (Μολώχ). Και αυτοί κοπάδι είναι που το οδηγούν οι λύκοι.

Η αιμοσταγή φύση τους, η ελεεινή παραφροσύνη που τους χαρακτηρίζει, η ολική έλλειψη συνείδησης, η ευκολία παραποίησης και κατασκευής της πραγματικότητας μέσω των εβραϊκών ΜΜΕ σε παγκόσμια κλίμακα, και μέσα στην Ελλάδα που εμείς οι ίδιοι αφήνουμε ειναι η παράδοση άνευ όρων στους ψυχοπαθείς ιδιοκτήτες της φάρμας.

Οι ανθρωπότητα βρίσκεται στα χέρια τους. Είδατε κάποιον πολιτικό να βγάλει λέξη μετά απο τόσες ημέρες δολοφονίας παιδιών και άλλων αμάχων;;; 

Ειδατε κανένα κόμμα να κάνει κριτική στην Ορθοδοξία??

Οι Σαμαράδες, Σιμίτες και Τσίπρες βρίσκονται παντού γιατί εμείς «Τα Θύματα» τους αφήνουν να μας θυσιάζουν.

Ναι, μπορούμε να αλλάξουμε τον αιμοσταγή πολιτισμό της χέστρας (όπως τον ονομάζει ο Στρέιντζερ) άλλα ο χρόνος λειτουργεί εναντίον μας.

Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για το μέλλον μας!!!!

apollonios

https://www.diadrastika.com/

https://ellasellas.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@