“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ


Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από εμβόλιο στην Ελλάδα – 80χρονος απεβίωσε μετά την 1η δόση εμβολίου Pfizer


O κατάλογος των νεκρών από εμβόλιο αυξάνεται και πολλοί εικάζουν ότι ο πραγματικός αριθμός ίσως και να ξεπερνάει τους 600 πέραν των 3.345 παρενεργειών που έχουν αναφερθεί

Ο αριθμός των νεκρών από εμβόλιο αυξάνεται.

Δυστυχώς στην Ελλάδα, δεν υπάρχει μηχανισμός καταγραφής παρενεργειών από τα εμβόλια και όποιος πεθαίνει συνδέεται με το εμβόλιο μόνο εάν το διερευνήσουν οι συγγενείς.

Επίσης καταγράφεται κάτι αξιοπερίεργο.

Τα νοσοκομεία αποφεύγουν να συνδέσουν ένα θάνατο με το εμβόλιο, φοβούμενοι ότι θα στοχοποιηθούν, ότι κατηγορούν την εμβολιαστική προσπάθεια.

Ωστόσο τα περιστατικά ξαφνικών θανάτων αυξάνονται στην Ελλάδα.

Μια νέα περίπτωση αποκαλύπτεται όπου 80χρονος, μετά την πρώτη δόση εμβολίου της Pfizer και μετά από λίγες ημέρες αισθάνθηκε αδιαθεσία, συγκεκριμένα πόνους στο στήθος.

Επισκέφθηκε το ΙΚΑ Ζωγράφου όπου μια ιατρός του είπε ότι οι εξετάσεις σου είναι καλές και το έστειλε πίσω στο σπίτι.

Οι πόνοι εντάθηκαν και την επόμενη ημέρα ο 80χρονος απεβίωσε.

Μάλιστα ήταν μόνος στο ισόγειο διαμέρισμα που διέμενε και χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας, μέχρι να φθάσουν οι συγγενείς του.

Λόγω της κατάστασης ιατροδικαστής εξέτασε τον νεκρό για να διαγνώσει την αιτία θανάτου η οποία ήταν θρόμβωση μυοκαρδίου.

Οι γείτονες ανέφεραν ότι ο 80χρονος είχε στο παρελθόν πάθει ένα εγκεφαλικό αλλά το τελευταίο διάστημα δεν είχε κανένα πρόβλημα ή δεν είχε αναφέρει κανένα πρόβλημα.

Οι συγγενείς αναφέρουν ότι ο 80χρονος απεβίωσε από το εμβόλιο της Pfizer.

O κατάλογος των νεκρών από εμβόλιο αυξάνεται και πολλοί εικάζουν ότι ο πραγματικός αριθμός ίσως και να ξεπερνάει τους 60 πέραν των 3.345 παρενεργειών που έχουν αναφερθεί.

Νεκροί από Covid 19 παρ΄ ότι εμβολιασμένοι – Τι ανέφερε πρόσφατα το bankingnews

Δύο νεκροί, ένας νεαρός που βρισκόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Θεσσαλονίκη και ένας 77χρονος στην Ζάκυνθο κατέληξαν από covid 19.

Κοινό γνώρισμα και των δύο ήταν ότι είχαν πλήρως εμβολιαστεί.

Δεν πέθαναν από παρενέργειες εμβολίων ή τουλάχιστον αυτό έχει ανακοινωθεί αλλά απεβίωσαν λόγω covid 19 παρ΄ ότι είχαν εμβολιαστεί.

Υπάρχουν όχι λίγες… αρκετές περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών από τα εμβόλια.

Πρόσφατα γνωστός οδοντίατρος στους Αμπελοκήπους απεβίωσε αμέσως μετά τον εμβολιασμό του.

Εκτιμήσεις καθώς επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία δεν υπάρχουν στην Ελλάδα οι θάνατοι από εμβόλιο μπορεί να ξεπερνούν τους 60 ενώ είναι αμέτρητες οι παρενέργειες.

Με βάση τα στοιχεία που συλλέγουν ορισμένοι υγειονομικοί φορείς στην Ευρώπη στην Ελλάδα έχουν παρουσιαστεί 3.345 πάσης φύσεως παρενέργειες από εμβόλια.

Ωστόσο όπως εκτιμούν ιατροί μάλλον είναι περισσότεροι αυτοί που έχουν υποστεί παρενέργειες γιατί πολλές εξ αυτών δεν δηλώνονται.

Στις ΗΠΑ από το 1990 έχουν δημιουργήσει το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων (VAERS) το οποίο υπόκειται στον έλεγχο των CDC των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Στο σύστημα αυτό μπορεί ο οποιοσδήποτε να αναρτήσει την παρενέργεια που έχει υποστεί, ωστόσο λειτουργεί ως παθητικός μηχανισμός καταγραφής.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο στόχος δεν είναι να αναδειχθούν τα εμβόλια επικίνδυνα αλλά κάθε σοβαρή χώρα και κοινωνία, πρέπει να έχει ένα καταγραφικό σύστημα παρενεργειών, ώστε να γίνεται διαχείριση των προβλημάτων και οι φαρμακευτικές εταιρίες να λαμβάνουν μέτρα.

Δυστυχώς στην Ελλάδα εναπόκειται στον ιατρό – εάν το αποφασίσει, εάν θέλει να ασχοληθεί – να ενημερώσει τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες του δημοσίου.

www.bankingnews.gr

Comments