@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

14.10.21

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΣΥΡΙΩΝ-ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;


Ανώτατα στελέχη, ΕΒΡΑΙΟΙ της PFIZER επισκέφθηκαν το σπίτι του ΕΒΡΑΙΟΥ σφαγέα Κεμάλ στην Θεσ/νικη: «Τιμή μας» δήλωσαν.– ΦΩΤΟ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΦΑΓΕΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Μετά τα εγκαίνια του ψηφιακού κέντρου και τα πανηγύρια Μητσοτάκη-Μπουλά ανώτατα στελέχη της Pfizer επισκέφτηκαν το σπίτι του σφαγέα στην πόλη. 

Εκεί βρέθηκε και ο Ουγούρ Σαχίν, Τουρκογερμανός....ογκολόγος, ο οποίος γεννήθηκε στην Τουρκία και μεγάλωσε στη Γερμανία, και διακρίθηκε στην έρευνα για την ανακάλυψη εμβολίου COVID-19. 

 Eίναι συνιδρυτής της εταιρείας βιοτεχνολογίας BioNTech. Δείτε την ανάρτηση της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα που αναπαρήγαγε και το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών

Yunanistan ziyaretine Selanik’te Atatürk Evinden başlayan muhterem hocalarımız Prof. Dr. Uğur Şahin ve Özlem Türeci'yle Selanik Başkonsolosluğumuzda biraraya geldik #TC_Dışişleri 🇹🇷 #TC_Selanik_BK
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.