@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

3.10.21

Τα Εβραϊκά ΜΜΕ ξεκίνησαν την προπαγάνδα: Φταίνε όλοι εκτός από τα ΕΒΡΑΪΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ.... ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΦΑΖΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...


Στο χορό βέβαια και η ΕΒΡΑΙΑ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που κατηγορεί τους ΕΛΛΗΝΕΣ, μονίμως!... 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΜΜΕ:

Επικίνδυνο μείγμα ακροδεξιών και αντιεμβολιαστών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. στα ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης

Σ.Σ. ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΑΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΜΜΕ

Σε συνολικά 98 προσαγωγές έπειτα από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στα ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., από τις οποίες οι 19 έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις.

«Δεξαμενή» από τους αρνητές-αντιεμβολιαστές και στρατολόγησή μαθητών από ακροδεξιούς θύλακες, βλέπουν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., πίσω από το εκρηκτικό και επικίνδυνο μίγμα αντιπαράθεσης που έχει δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε φοιτητές και μαθητές.

Ακροδεξιά στοιχεία της περιοχής προσεγγίζουν νεαρούς μαθητές, με τους αστυνομικούς να ερευνούν πληροφορίες για τις ενέργειες εκπαιδευτικού που εργαζόταν στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, τώρα σε άλλο ΕΠΑΛ, φέρεται να είναι ακροδεξιών θέσεων και απόψεων, και εξετάζεται αν έχει ρόλο στις κινήσεις μαθητών που πρωταγωνιστούν στις επιθέσεις και τα επεισόδια.Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@