@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

7.10.21

Η "μαϊμού" διαγραφή από τον Μητσοτάκη και το "φύτευμα" ενός "χρήσιμου ηλίθιου" σε υπό ίδρυση κομματίδιο για να σταματήσει η "αιμορραγία" των πατριωτών από την ερμαφρόδιτη Ν.Δ. προς τον Βελόπουλο!


Σχόλιον:
Ένας ακόμη λόγος για την εντολή δολοφονίας μαθητών από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!.... 

---------------

Ένας Μπογδάνος... μα τι Μπογδάνος! Η "μαϊμού" διαγραφή από τον Μητσοτάκη και το "φύτευμα" ενός "χρήσιμου ηλίθιου" σε υπό ίδρυση κομματίδιο για να σταματήσει η "αιμορραγία" των πατριωτών από την ερμαφρόδιτη Ν.Δ. προς τον Βελόπουλο! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με ονόματα... και επιταγές!


Του Άρη Σπίνου

Πριν ο λέκτωρ λαλήσει... τα σχέδια του Μεγάρου Μαξίμου που έχει αποκαλύψει το edolio5 παίρνουν σάρκα και οστά.Είναι προφανές ότι κανένας νοήμων δεν πίστεψε την "αυθόρμητη" διαγραφή του Μπογδάνου από το "ευαίσθητο" Μητσοτάκη! Το σχέδιο της κυβέρνησης το έχουμε αποκαλύψει με ονόματα και διευθύνσεις, ραντεβού στο Παλαιό Φάληρο και ποσά που γράφονται σε καρνέ επιταγών θα εξαργυρωθούν σε τράπεζες του εξωτερικού. 

Το ρεπορτάζ μας με τίτλο: Το νέο πατριωτικό κόμμα ναυάγησε... λόγο έλλειψης ρευστού! Ο χρηματοδότης δεν απαντάει στα τηλέφωνα και οι επίδοξοι "σωτήρες" κάνουν ρεφενέ για να πληρώσουν τους καφέδες και τις μακαρονάδες τους, όταν αμπελοφιλοσοφούν! μαζί με τις αποκαλύψεις που έκαναν αίσθηση και αφορούσαν τον σχεδιασμό κομματιδίων που θα μπορούσαν να αφαιρέσουν ποσοστά από την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου είναι πλεόν γνωστές. 

Γράφαμε: Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! To Colpo Grosso του Μαξίμου... για να αφήσει εκτός βουλής τον Βελόπουλο! 3.000.000 ευρώ σε όποιο νέο δεξιό κόμμα "πιάσει" 2,5% και 500.000 σε όποιον "φτάσει τον πήχη" στο 1%. Οι συναντήσεις του "έμπιστου" με 2 εκκολαπτόμενους "αρχηγούς" και το ραντεβού στο Παλαιό Φάληρο.

Όσες προσπάθειες έχουν γίνει μέχρι σήμερα για να δημιουργηθεί κόμμα - ανάχωμα των ψηφοφόρων που φυλλοροούν από την Νέα Δημοκρατία προς την Ελληνική Λύση έχουν οδηγηθεί στο μηδέν! 

Στην εξέλιξη του σχεδίου λοιπόν που έχει καταστρώσει το Μέγαρο Μαξίμου αποφασίστηκε να ενισχυθεί το υπό ίδρυση κομματίδιο με μια μεταγραφή ενός αναλώσιμου βουλευτή που εκφράζει δεξιό αφήγημα. Ήδη οι πρώτες προσκλήσεις από συνενοημένους αρχηγίσκους με τα υπόγεια του Μαξίμου έχουν ξεκινήσει προς τον πρώην δημοσιογράφο. Όλα αυτά δεν σημαίνουν πως την Νέα Δημοκρατία είναι ενήμεροι άπαντες, για αυτόν τον σχεδιασμό. Όλα καθορίζονται αρπάζοντας την ευκαιρία της κάθε στιγμής. 

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο Μπογδάνος είναι ενήμερος του σχεδίου που φυσικά δεν έχει καμία δυνατότητα αντίδρασης παρά μόνο να εκτελέσει τις εντολές του αφεντικού του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.