“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Θέλουν νεκρούς οι "αντιφασίστες" εβραίοι Κομμουνιστές: Βγήκε μπροστά ο εβραίος ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ευκλείδης Τσακαλώτος


Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι η αστυνομία παρεμποδίζει την πορεία.


Εξοργισμένος είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με την αντιμετώπιση της αστυνομίας κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής συγκέντρωσης στην Ομόνοια, όπου νωρίτερα υπήρξε ένταση αλλά και χρήση δακρυγόνων.

Κατά τη διάρκεια της πορείας η αστυνομία ζήτησε από τους διαδηλωτές να παραμείνουν σε μια λωρίδα κυκλοφορίας κάνοντας και χρήση χημικών κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των διαδηλωτών μεταξύ των οποίων και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέφερε: «Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι απαράδεκτο. Έναν χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής μια μεγάλη αντιφασιστική πορεία παρεμποδίζεται από την αστυνομία και δέχεται χημικά χωρίς κανέναν λόγο. Πήγα στον επικεφαλής της αστυνομίας και ζήτησα τον λόγο, ποιος έχει δώσει αυτές τις εντολές και που αποσκοπούν. Δεν πήρα καμία ουσιαστική απάντηση. Η αντιμετώπιση του κόσμου που παλεύει τον φασισμό από την κυβέρνηση είναι ενδεικτική της ανοχής της στο αυγό του φιδιού».

Comments