@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

3.10.21

Θα μπορέσει η ΕΛ.ΑΣ να ταυτοποιήση τους πράκτορες του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΕΕΡΦΑ; Τέτοια θεατρικά έστηνε η CIA στη Συρία

ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΔΩ; 

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΣΥΡΙΑ!... 

ΣΧΟΛΙΟΝ: Αυτοί οι ΑΓΝΩΣΤΟΙ είναι μέλη των μυστικών υπηρεσιών; Είναι μέλη ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ!... Η ΕΥΠ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! 

 Η MOSSAD ΔΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΤ; ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; *******************

Δεύτερη φασιστική επίθεση μέσα σε μια ημέρα

Νέα επίθεση από μέλη ακροδεξιών οργανώσεων κατά συλλογικοτήτων και αριστερών κομμάτων, αυτή τη φορά στην πλατεία Νέου Ηρακλείου.

Στην προκειμένη περίπτωση ήταν η σειρά εκδήλωσης μελών της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), με θέμα τον έναν χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγή, να υποστεί «ντου» από ολιγομελή ομάδα κουκουλοφόρων. Συγκεκριμένα, 10-15 άτομα, μαυροφορεμένα και χωρίς διακριτικά, επιτέθηκαν σε κόσμο που είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται στην πλατεία, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να τραυματιστούν. Όχι πάντως, σοβαρά, με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί να πάνε στο νοσοκομείο.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η ΚΕΕΡΦΑ στα social media, καταγράφεται το παράγγελμα του επικεφαλής της φασιστικής ομάδας για να τελειώσει ο ξυλοδαρμός που βρισκόταν σε εξέλιξη και η ομάδα να αποχωρήσει. Τρόπος δράσης που χρησιμοποιούσαν -όπως αποδείχθηκε και στη δίκη- τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, σε όλες τις επιθέσεις τους.

https://www.newsbreak.gr/ellada/255431/neo-irakleio-ntoy-akrodexioi-ekdilosi-katadiki-chrysis-aygis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.