“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Επισημαίνουμε ότι μόνο ο Σανγκ βασιλιάς Γου Ντινγκ (Wu Ding, 1.324 -1.266 π.Χ.) είχε θυσιάσει 15.000 ανθρώπους

«Η Κομμουνιστική ψυχή είναι η ψυχή του Ιουδαϊσμού. Αυτό σημαίνει ότι, κατά την Ρωσική επανάσταση ο θρίαμβος του Κομμουνισμού ήταν ο θρίαμβος του Ιουδαϊσμού…»

–Ραββίνος Harry Waton, A Program for the Jews and Humanity, σ. 143-144

~~~~~~~~~~~

«Η παγκόσμια επανάσταση που θα βιώσουμε θα είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση και θα βρίσκεται στα χέρια μας. Αυτή η επανάσταση θα συσφίξει την Εβραϊκή κυριαρχία πάνω σε όλους τους άλλους ανθρώπους».

–Le Peuple Juif [Του Εβραϊκού Λαού], 8 Φεβρουαρίου 1919

~~~~~~~~~~~~~~~~




Ο κομμουνισμός είναι ότι πιο «σατανικό» έχει σκεφτεί ποτέ άνθρωπός.

Επισημαίνουμε ότι μόνο ο Σανγκ βασιλιάς Γου Ντινγκ (Wu Ding, 1.324 -1.266 π.Χ.) είχε θυσιάσει 15.000 ανθρώπους, προκειμένου να εδραιώσει την εξουσία του.


Οι θυσιασθέντες είτε ήταν αιχμάλωτοι πολέμου, είτε δικοί του υπήκοοι και οι μέθοδοι θανάτωσής τους που διασώζονται γραπτώς πάνω σε όστρακα και σε καύκαλα χελώνας, ήταν οι εξής φρικώδεις: αποκεφαλισμός, σκίσιμο σώματος στη μέση, αποκοπή μελών του σώματος, ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου, αφαίμαξη, θάψιμο εν ζωή, πνιγμός, κάψιμο στην πυρά, βρασμός και έκθεση σε καυτό ήλιο (πρόκληση ηλίασης).

Και επειδή εκείνη την εποχή επικρατούσε η λατρεία των προγόνων και των θεοποιημένων στοιχείων της φύσης, οι ανθρωποθυσίες υποτίθεται ότι γίνονταν προς εξευμενισμό των παραπάνω που απαιτούσαν ανθρώπινο αίμα.

Comments