“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πως η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ χρηματοδοτεί τις ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΜΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... Ε, ΑΣΠΑΣΙΑ;


Η υπονόμευση της ελληνικής συνείδησης γίνεται με τον πιο απλό τρόπο.

Αρχίζει από την σχολική ηλικία:

Πρέπει να σημειωθεί ότι το Κέντρο Δημοκρατίας και Συμφιλίωσης Νοτιοανατολικής Ευρώπης, έχει χρηματοδοτηθεί εν μέρει από την εταιρεία Κοκα-Κολα αλλά και από αυτήν ακόμη την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, τα δε βιβλία μεταφράστηκαν και στα ελληνικά http://www.cdsee.org/jhp/download_gre.html δεδομένου ότι προορίζονται να χρησιμοποιηθούν από Έλληνες μαθητές καθώς και από μαθητές άλλων Βαλκανικών χωρών στα πλαίσια αναθεωρημένων σχολικών προγραμμάτων. Μία επιπρόσθετη οντότητα η οποία χρηματοδοτεί κατευθείαν αυτά τα βιβλία είναι οι Ανοιχτές Κοινωνίες του George Soros:

Στην εξής ιστοσελίδα http://web.inter.nl.net/users/Paul.Treanor/HRW.html διαβάζομε:

Κανείς Αμερικανός πολίτης και καμία αμερικανική οργάνωση, δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει τις αξίες των ΗΠΑ στην Ευρώπη. Κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης ή ομαδικοί τάφοι μπορούν να δικαιολογήσουν μια τέτοια επιβολή. Όμως το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το θεωρεί παντελώς αυτονόητο πως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κάθε νόμιμο δικαίωμα να αναδιαρθρώσουν οποιαδήποτε κοινωνία, εάν τυχόν βρεθεί ένας μαζικός τάφος εκεί κοντά. Αυτό είναι μια επικίνδυνο πεποίθηση της υπερδύναμης.

Ο Κώστας Καρράς, ένα από τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου στην εξής ιστοσελίδα http://www.cdsee.org/pdf/clio_preface.pdf αναφέρεται στη διαδικασία και την προκαταρτική εργασία αυτού του «έργου». Επίσης ευχαριστεί ορισμένες κυβερνήσεις οργανώσεις και άτομα τα οποία με την οικονομική συμβολή τους έκαναν το «έργο» εφικτό.

O κ. Βερέμης, μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ, εργάστηκε για την προώθηση αυτών των βιβλίων είναι δε και ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (ΕΣΥΠ). http://www.cdsee.org/pdf/b_horiz8.pdf (Horizons-περιοδικό του CDRSEE), http://www.cdsee.org/jhp/news_131106.html

Comments