“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το πρώτο χτύπημα με πυρηνικά πρέπει να είναι το Λβιβ - Όπως και τα πυρηνικά εργοστάσια στις ΗΠΑ-Ευρώπη τα οποία είναι απολύτως νόμιμοι στόχοι


O Βλαντίμιρ Πούτιν θα προτιμήσει να εξαπολύσει έναν πυρηνικό πόλεμο εναντίον της Δύσης αντί να αποδεχθεί την ήττα στην Ουκρανία, δήλωσε Μαργκαρίτα Σιμονιάν.

Η Μαργκαρίτα Σιμονιάν, συντάκτρια του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα RT, δήλωσε χθες το βράδυ στην τηλεόραση ότι η ιδέα πως ο Πούτιν θα πατήσει το κόκκινο κουμπί είναι «πιο πιθανή» από την ιδέα πως θα επιτρέψει στη Ρωσία να χάσει τον πόλεμο.

«Πιο πιθανός ένας πυρηνικός πόλεμος»

«Είτε θα χάσουμε στην Ουκρανία» είπε, «είτε θα ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. 

Νομίζω ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι πιο ρεαλιστικός, γνωρίζοντας εμάς, γνωρίζοντας τον ηγέτη μας. 

Η πιο απίστευτη έκβαση, ότι όλα αυτά θα τελειώσουν με ένα Πολλαπλό- πυρηνικό χτύπημα, μου φαίνεται πιο πιθανή από την άλλη πορεία των γεγονότων».

Και συνεχίζει: «Αυτό με τρομάζει από τη μία πλευρά», είπε σε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων σε χθεσινοβραδινή εκπομπή. «Αλλά από την άλλη, κατανοώ ότι αυτή είναι η κατάσταση. Εμείς θα πάμε στον παράδεισο, ενώ αυτοί απλά θα πεθάνουν. Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή».


Comments