“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αρμενία επιδοτεί το ξέπλυμα της γενοκτονίας


Έτσι λοιπόν άρχισε υλοποιούμενο το σατανικό σχέδιο εξολοθρεύσεως των Ελλήνων, ίνα πληρωθεί το γράμμα και το πνεύμα της Παλαιάς Διαθήκης που για την ορθοδοξία μας αποτελεί «Αγία Γραφή». 

 «Και θέλετε εξολοθρεύσει τους αλλόφυλους ολίγον κατ’ ολίγον, ίνα μη πληθυνθούν και εξολοθρεύσουν τους υιούς Ισραήλ. Δευτερονόμιον, Κεφ. Ζ΄, στίχοι 22 κα 23».

!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αρμενία προσφέρει εώς και 400.000 $ σε όσους μπορούν να χειραγωγήσουν τους Αρμένιους για να σκεφτούν «θετικά» για τις γειτονικές κυβερνήσεις που φέρουν την ευθύνη της σφαγής 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων, της κατοχής των εδαφών και της κλοπής του εθνικού της πλούτου.

Υπό το πρόσχημα της ειρήνης και της καλής γειτονίας, όποιος συμμετέχει στην πλύση εγκεφάλου για να ξεπλυθούν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν θα πάρει ένα πολύ σεβαστό ποσό.

Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να μάθουμε εάν και στην Ελλάδα δίδονται τέτοια εκπληκτικά προγράμματα. Ειδικά τώρα που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν την παράδοση του Αιγαίου στην Τουρκία.






https://www.newsbreak.gr/

Comments