“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ιταλία και Τουρκία αίτημα για τη συνδιοργάνωση του EURO 2032 - Πως οι Ιταλοί Εβραίοι ταπείνωσαν την Ελλάδα το 1923 εν μέσω Γενοκτονιών των Ελλήνων


UEFA: Επίσημο αίτημα Ιταλίας και Τουρκίας για τη συνδιοργάνωση του EURO 2032

28/07/2023 

Ιταλία και Τουρκία ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη συνδιοργάνωση του EURO 2032, καθώς κατέθεσαν επίσημο αίτημα στην UEFA.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας:

«Η UEFA επιβεβαιώνει ότι έλαβε σήμερα αίτημα από την Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIGC) και την Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (TFF) να συγχωνεύσουν τις ατομικές τους υποψηφιότητες σε μια κοινή υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του UEFA EURO 2032.

»Το 2021, η UEFA ξεκίνησε μια διαδικασία υποβολής προσφορών για τη φιλοξενία δύο διαδοχικών διοργανώσεων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το 2028 και το 2032.

Η TFF συμμετείχε στη διαδικασία και για τις δύο διοργανώσεις, ενώ η FIGC αποφάσισε να υποβάλει προσφορά μόνο για τη διοργάνωση του 2032.

***


***


***

CDRSEE, Εβραίοι και State Department

"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"«Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει»



Με καθοδήγηση και χρηματοδότηση του State Department η αλλαγή των βιβλίων Ιστορίας

Η Εβραία Χριστίνα Κουλούρη: Οι Έλληνες δεν συνιστούν Έθνος


Comments