«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ωδή στο απωλεσθέν αιδοίο από αξιοθρήνητα νούμερα


Ωδή στο απωλεσθέν αιδοίο! Στο μεταξύ αδυνατούμε να αντιληφθούμε τη σημασία της εν λόγω χειρονομίας η οποία παραπέμπει σε ωδή για το απωλεσθέν αιδοίο. Αιδοιοθρηνούντες χήρες! 

Εάν έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι κάτι άλλο δεν έχουν παρά να αναρωτηθούν με πόσα εμβόλια COVID έχει τρυπηθεί ο καθείς τους. Αναμένουμε παρόμοιες εικόνες του Χάρη Δούκα ως μια χειρονομία η οποία θα τον βοηθήσει να καταλάβει το αξίωμα της ηγεσίας στο χαζοΚΙΝΑΛ. Νούμερα, ε, αξιοθρήνητα νούμερα…

Γι΄ αυτό μας σκοτώνουν. Ήδη ο Bill Gates και η παρέα του WEF μετά την εργαστηριακή planδημία COVID-19 προπαγανδίζουν τα μέτρα και τα εμβόλια κατά της Γρίπης των πτηνών, της Νόσου των Πιθήκων ακόμη και της Πολυομελίτιδας. Θα τις επαναφέρουν όλες!

Ταυτόχρονα με την planδημία προς εξόντωση του δυτικού πληθυσμού χρησιμοποιούν ως εργαλεία τους Ισλαμιστές προσκεκλημένους των δυτικών κυβερνήσεων χωρίς φυσικά την έγκριση των λαών.

Έτσι κάθε μήνα στις ΗΠΑ ο Joe Biden ανοίγει τα σύνορα για να υποδεχθεί τουλάχιστο 500.000 φανατικούς στρατιώτες του Ισλάμ. Πάνω από 10 εκατομμύρια παράνομος στρατός του Ισλάμ βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ.

Το ίδιο συμβαίνει και στις χώρες της Ευρώπης. Οι ηγέτες της Ε.Ε. αλλά και οι ηγεσίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης καθώς και η πλειοψηφία των εκλεκτών βλαχοδημάρχων της τοπικής αυτοδιοίκησης υπηρετούν με προθυμία το δόγμα του Klaus Schwab.

Comments