«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Μαρία Καμμά - Αλιφέρη: Εβραία Κομμουνίστρια υπέρ των Λαθρομεταναστών του Ισλάμ. Από το Ισραήλ στη Τήλο υπέρ της Hamas


Πολιτική Ορθότητα και 500 κιλά


Δημόσιο χρέος, κατακόρυφη μείωση ποσοστού γεννήσεων, planδημίες, προπαγάνδα [ΙΤ ENDS WITH US]

Διαρκής στόχος η δυτική οικογένεια. Από το Ισραήλ στη Τήλο

Xρέος. Είναι ίσως η πιο τρομακτική απειλή. Πρώην στελέχη της Wall Street θεωρούν το σκάσιμο της φούσκας του παγκοσμίου χρέους ως τη προέλευση της planδημίας. Και κάτι ασφυκτικά ενδιαφέρον σε σχέση με αυτό.

Τα ποσοστά γεννήσεων τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα πέφτουν ιλιγγιωδώς αλλά ταυτόχρονα οργανωμένα και μεθοδικά.

By Benjamin Guggenheim

Οι δυτικοί άνθρωποι είμαστε οι πλέον κοστοβόροι στον χρεοκοπημένο πλανήτη-ιδιαίτερα ο δυτικός κόσμος.

Γι αυτό θα πρέπει να μειωθούμε με κάθε τρόπο-ώστα να διευκολυνθεί και η αέναη φαντασίωση της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Η στοχοποίηση της κοστοβόρας δυτικής οικογένειας και η προετοιμασία του Γ΄Παγκοσμίου Πολέμου ανάμεσα στη Δύση και το Ισλάμ είναι παντού.

Η στοχοποίηση της δυτικής οικογένειας συμβαίνει στο Ισραήλ. Εδώ όπου τo deep state (η elite που της ανήκει ο κόσμος) έστειλε τη Hamas να ακρωτηριάσει τον λαό του Ισραήλ στο νέο Ολοκαύτωμα της 7ης Οκτωβρίου 2023. Το deep state έδωσε την οδηγία στους τρομοκράτες να συλλάβουν Ισραηλινούς αιχμαλώτους ώστε στη συνέχεια να τους χρησιμοποιήσουν-έτσι πίστευαν-για την ταπείνωση του σημερινού Ισραηλινού Πρωθυπουργού ο οποίος είναι κόκκινο πανί για το deep state. To δε Ισραήλ είναι οι Θερμοπύλες της Δύσης-τίποτε λιγότερο.

Η στοχοποίηση της δυτικής οικογένειας συμβαίνει στη Τήλο εδώ όπου εργολαβικά η τοπική αυτοδιοίκηση συμμετέχει στην επιχείρηση προετοιμασίας του Γ΄Παγκοσμίου Πολέμου του Ισλάμ εναντίον της Δύσης. Ο δήμος και η δήμαρχος Τήλου στην υπηρεσία του deep state_ όπως άλλωστε και το σύνολο σχεδόν του πολιτικού προσωπικού της χώρας το οποίο ασπάσθηκε το αφήγημα της φυσικής προέλευσης της planδημίας COVID και συνέστησε στους Έλληνες πολίτες να λάβουν τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.

Καθώς οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας πεθαίνουν ξαφνικά και παντού αυτοί οι θάνατοι είναι αόρατοι για τους πολιτικούς ταγούς οι οποίοι προέτρεψαν τα θύματα να λάβουν το τρύπημα το οποίο τους επιβίβασε στην αμαξοστοιχία των Τεμπών και από εκεί στην αιωνιότητα. Τίποτε τυχαία.

Η στοχοποίηση της δυτικής οικογένειας υποβόσκει δεκαετίες τώρα στις παραγωγές του Hollywood.

Aυτό το καλοκαίρι προβάλλεται στα θερινά σινεμά η ταινία ΙΤ ENDS WITH US.

Η μητέρα είναι θύμα ξυλοδαρμού από έναν βίαιο πατέρα, η κόρη του ζεύγους πέφτει κι εκείνη θύμα ξυλοδαρμού ενός βίαιου συζύγου. Προσθέστε και την προπαγάνδα της Γυναικοκτονίας, τη WOKE-LGBTQ ορθότητα και έχετε τη συνταγή “κορίτσια μείνετε μακριά από τους άνδρες που σκοτώνουν, γίνετε λεσβίες, μείνετε μόνες σας, παντρευτείτε ένα δένδρο αλλά μην φέρνετε παιδιά στο δυτικό κόσμο γιατί μας κοστίζουν ακριβά και αναγκαζόμαστε να σκοτώνουμε εκ των υστέρων τα κουνούπια καθώς οι πρόθυμοι ηγέτες της δύσης βρίσκονται στη δούλεψή μας και έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας την αποστολή…”

Το ποσοστό γεννήσεων για την Ελλάδα το 2023 ήταν 6.930 γεννήσεις ανά 1000 άτομα, μείωση 2,56% από το 2022.

Το ποσοστό γεννήσεων για την Ελλάδα το 2022 ήταν 7.112 γεννήσεις ανά 1000 άτομα, μείωση 2,5% από το 2021.

Το ποσοστό γεννήσεων για την Ελλάδα το 2021 ήταν 7.294 γεννήσεις ανά 1000 άτομα, μείωση 2,42% από το 2020.

Birth rates continue to plummet.
Population collapse is a certainty. https://t.co/xFZi9IcEbS
— Elon Musk (@elonmusk) September 5, 2024

Αύξηση 4,4 δισ. ευρώ εμφάνισε στο α’ εξάμηνο το χρέος της κεντρικής διοίκησης, με αποτέλεσμα το γενικό χρέος να διαμορφωθεί στα 404,68 δισ. ευρώ (από 400,27 δισ. ευρώ στο τέλος του 2022)-σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της Ναυτεμπορικής.

Τα 404 δισ. ευρώ αποτελούν το μεγαλύτερο νούμερο που έχει καταγραφεί ιστορικά (σ.σ.: στο δεύτερο τρίμηνο του 2021 το αντίστοιχο ποσό ήταν 386,8 δισ. ευρώ και στο β’ τρίμηνο του 2022 ήταν 394,18 δισ. ευρώ), ενώ η αύξηση αποδίδεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στο βραχυπρόθεσμο χρέος (με περίοδο αποπληρωμής έως ένα έτος), το οποίο έφτασε πλέον στα 71,38 δισ. ευρώ.

Παρατηρείται, ωστόσο, ότι το ύψος του ακαθάριστου χρέους, όπως διαμορφώθηκε στο τέλος του Ιουνίου, είναι αισθητά υψηλότερο από τον στόχο που έθεσε το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και αποτυπώνεται στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού 2023, σύμφωνα με τον οποίο στο τέλος του 2023 θα διαμορφωθεί σε 395,03 δισ. ευρώ. Να σημειωθεί ότι στο χρέος της κεντρικής διοίκησης δεν ενσωματώνονται οι εγγυήσεις που έχει εκχωρήσει το ελληνικό Δημόσιο (σ.σ.: μετατρέπονται σε χρέος αν «σκάσουν» τα δάνεια για τα οποία δόθηκαν οι εγγυήσεις), το συνολικό ύψος των οποίων έφτανε στο τέλος Ιουνίου στα 29,43 δισ. ευρώ.

Πώς κατανέμεται

Το ποσό των 404,68 δισ. ευρώ στο οποίο σκαρφάλωσε το χρέος στο τέλος του περασμένου Ιουνίου κατανέμεται ως εξής:

Το βραχυπρόθεσμο κομμάτι του χρέους ανέρχεται πλέον στα 71,38 δισ. ευρώ από 68,24 δισ. ευρώ στο τέλος Μαρτίου και 68,8 δισ. ευρώ στο τέλος Δεκεμβρίου. Μεγάλη αύξηση παρατηρείται στο συγκεκριμένο κομμάτι σε σχέση με αντίστοιχο περσινό τρίμηνο, όπου το βραχυπρόθεσμο τμήμα του χρέους ήταν 64,7 δισ. ευρώ.

Το μεσοπρόθεσμο τμήμα του χρέους έχει επίσης αυξηθεί αισθητά σε σχέση και με τον Δεκέμβριο και με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Χρέος με περίοδο αποπληρωμής τα 1 έως 5 έτη, φτάνει στα 48,2 δισ. ευρώ από 42,6 δισ. ευρώ στο τέλος του 2022 και από τα 40,44 δισ. ευρώ στο τέλος Ιουνίου του 2022.

Το μακροπρόθεσμο κομμάτι του χρέους, αντίθετα, έχει μειωθεί και λόγω των πρόωρων αποπληρωμών του χρέους προς τον επίσημο τομέα. Οι οφειλές με περίοδο αποπληρωμής άνω των 5 ετών έχουν περιοριστεί στα 285 δισ. ευρώ από 288,7 δισ. ευρώ στο τέλος του χρόνου και 289 δισ. ευρώ πέρυσι τέτοιο καιρό. Η τάση μείωσης του μακροπρόθεσμου χρέους -με τις περισσότερες οφειλές να είναι φυσικά προς τον επίσημο τομέα, ήτοι προς τον ESM, τον EFSF και τις χώρες της Ευρωζώνης- αναμένεται ότι θα συνεχιστεί. Το ποσό των εγγυήσεων εμφανίζεται περίπου σταθερό και διαμορφώνεται στα 29,4 δισ. ευρώ στο τέλος Ιουνίου του 2023 έναντι 29,6 δισ. ευρώ στο τέλος του 2022 και 30,15 δισ. ευρώ στο τέλος Ιουνίου του 2022.

Στο «πακέτο» των εγγυήσεων περιλαμβάνονται και τα ποσά του προγράμματος «Ηρακλής» για τη διευθέτηση των κόκκινων δανείων, αλλά και οι εγγυήσεις που δόθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Government debt as share of GDP, 2023.

 Greece: 168%
 Italy: 143%
 France: 110%
 Spain: 107%
 Belgium: 106%
 UK: 104%
 Austria: 74%
 Germany: 65%
 Poland: 49%
 Netherlands: 49%
 Ireland: 42%
 Switzerland: 39%
 Norway: 37%
 Turkey: 34%
 Russia: 21%

— The Spectator Index (@spectatorindex) April 12, 2024

Comments