@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

6.4.20

ΗΠΑ-Donald Trump: "Από τώρα και στο εξής, οι ανταλλαγές πιστώσεων θα ελέγχονται από το κράτος και όχι από τους Rothschilds"

Κοσμογονικές αλλαγές καθώς η πανδημία “γονατίζει” τις ΗΠΑ: Ο Τραμπ επιχειρεί να εθνικοποιήσει την έκδοση δολαρίου

Στα μονοπάτια του Κένεντι ο Αμερικανός πρόεδρος - "Από τώρα και στο εξής, οι ανταλλαγές πιστώσεων θα ελέγχονται από το κράτος και όχι από τους Rothschilds"

Ήρωας για τον Αμερικανικό λαό ή ελιτιστής τελικά ο Αμερικανός Πρόεδρος;

Η σοβαρότατη κρίση του κορονοϊου που μαστίζει τις ΗΠΑ προκαλεί σεισμικού τύπου αντιδράσεις όχι μόνο στην ίδια την κοινωνία αλλά και στην οικονομία, αλλάζοντας ακόμα και την γνωστή συμφωνία Bretton Woods.

Ο Αμερικανός πρόεδρος με αφορμή την πανδημία, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες αμερικανικών ΜΜΕ, σκοπεύει να επαναλάβει το κατόρθωμα του John F. Kennedy (ο μόνος Αμερικανός πρόεδρος που προσπάθησε να επιστρέψει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ το δικαίωμα να εκδίδει αυτή δολάρια). Μιλάμε για εθνικοποίηση της αμερικανικής οικονομίας, ενώ κάποιες μεγάλες εταιρείες θα δουλεύουν για κάποιο διάστημα για λογαριασμό των πολιτών της χώρας.

Συγκεκριμένα ο Τραμπ έχει ήδη δώσει τελεσίγραφο σε General Motors και Ford ώστε να επαναλειτουργήσουν τα εργοστάσια τους για την παραγωγή των συσκευών οξυγόνου, μασκών και άλλων απαραίτητων υλικών.

Όλα αυτά μπορεί να αποδειχθούν πιθανόν προεκλογικές κινήσεις, αλλά το γεγονός ότι αμερικανικά ΜΜΕ άρχισαν να μιλάνε για τη δυνατότητα εθνικοποίησης της Fed είναι πολύ ενδεικτικό της όλης κατάστασης στη χώρα.

Όλα ξεκίνησαν με το γεγονός ότι στις αρχές Μαρτίου, ο Τραμπ δήλωσε στα ΜΜΕ ότι θα υπάρξει μεγάλη ύφεση και άρχισε να προετοιμάζει το σχέδιο του για την εθνικοποίηση της Fed, καθώς και ορισμένων μεγάλων εταιρειών για συγκεκριμένο διάστημα.

Σχετικά με αυτό η ιστοσελίδα “Aurora” επικαλούμενη και άλλα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρει ότι:

“Ο Τραμπ ήξερε ότι έπρεπε εξαρχής να εξαλείψει τις φούσκες στην αμερικανική οικονομία. Οι φούσκες αυτές δημιουργήθηκαν με ευθύνης της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ. Αποφάσισε λοιπόν να ξεκινήσει την διαδικασία ελέγχου ολόκληρου του οικονομικού συστήματος της χώρας για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αποφάσισε ότι τώρα είναι καιρός να το πράξει ή ποτέ. Η πανδημία του κορονοϊού επιταχύνει πλέον όλες τις εξελίξεις στο οικονομικό σύστημα των ΗΠΑ και ειδικά στον χρηματοπιστωτικό τομέα όπου “ενδημούν” χιλιάδες μετοχές “φούσκες”, (κάτι που υπάρχει βέβαια και στην ΕΕ αλλά και αλλού).

Ο Τραμπ αντιλήφθηκε ότι η εκτύπωση χρήματος έχει το δικό της χρονικό όριο, πέρα ​​από το οποίο η τόνωση της οικονομίας με πιθανή νέα χρηματική παύση δεν λειτουργεί.

Η Federal Reserve φέρεται ότι θα χρηματοδοτήσει ειδικά δημιουργούμενες εταιρείες (ειδικού σκοπού) και το Υπουργείο Οικονομικών θα συνεισφέρει με χρήματα στα ίδια κεφάλαια αυτών των εταιρειών.

Μέχρι τώρα η Fed μέσω της γνωστής BlackRock αγόραζε τίτλους και μετά τους έδινε με τη μορφή δολαρίων στο Δημόσιο. Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ αγόραζε ουσιαστικά “χαρτί” μέσω της BlackRock. Το σχέδιο είναι ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και το Δημόσιο θησαυροφυλάκιο θα ενοποιηθούν.

Με βάση τις άνω κινήσεις μπορούμε να πούμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς θα εθνικοποιηθεί και η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της κεντρικής τράπεζας.

Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον Τραμπ στην πρώτη φάση της ένωσης της Federal Reserve και του Δημόσιου θησαυροφυλάκιου, εκτιμούν κάποιες πηγές.

Το επόμενο βήμα θα είναι η ανάληψη του πλήρη ελέγχου του εθνικού νομίσματος. Το σύνολο του συστήματος θα αναδιαρθρωθεί και όλα πιθανόν θα αλλάξουν, Τα δολάριο δεν θα υποτιμηθεί και δεν θα υπάρξει πληθωρισμός, ούτε το κράτος θα επιβιώνει με πίστωση. Από τώρα και στο εξής, οι ανταλλαγές πιστώσεων θα ελέγχονται από το κράτος και όχι από τους Rothschilds”, καταλήγει η αμερικανική ιστοσελίδα.

Φυσικά, αυτά τα μέσα ενημέρωσης είναι φίλα προσκείμενα στον Αμερικανό πρόεδρο και μιλάνε για τα σχέδια του αμερικανικού ηγέτη εν όψει και των επερχόμενων προεδρικών εκλογών, αλλά η κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες προσεγγίζει πραγματικά το σημείο μηδέν και στην οικονομία.

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg, ο Πρόεδρος της Federal Reserve Bank. Louis Bullard, μίλησε για πιθανή μείωση κατά 30% του ΑΕΠ και αύξηση της ανεργίας έως και 30%.

“Η σημερινή κατάσταση μοιάζει σε λίγο με την το κραχ του 1929”, δήλωσε στο CNN ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος του Λευκού Οίκου Kevin Hassett ο οποίος επιστρέφει στην κυβέρνηση Τραμπ ως σύμβουλος.

Μιλάμε για πληροφορίες κάποιων αμερικανικών ΜΜΕ που αναφέρουν άκρως δυσοίωνες προβλέψεις για τη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, το αν θα επαληθευτούν ή όχι θα το δούμε σίγουρα στην πορεία.

https://ellinotourkika.gr/kosmogonikes-allages-kathos-pandimia-quot-gonatizei-quot-tis-ipa-o-tramp

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@